Állítólag 3 milliót kap Stohl András a Class FM-től, pedig kevesen hallgatják

Forrás: Origo -
pénz Stohl András Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class FM webrádióként próbál egy szeletet megszerezni a tortából, de a hallgatottsági adatok szerint egyelőre nem sokan követik a rádiót. Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter közös műsora sem vonzott sok hallgatót, pedig Stohl nem kevés pénzt kap érte! Állítólag 3 milliót keres.

A Class FM tavaly november 19-én hallgatott el, a frekvenciája megszűnt, így a rádió csak az interneten működhet már tovább. Ezért jöttek el Balázsék is, akik végül a Rádó 1-hez igazoltak. El viszont nem szakadtak teljesen, hiszen jogi vita zajlik köztük a reggeli műsor logója és neve miatt: a Class FM-en Morning Show néven futott a műsoruk, amit a másik rádiónál Reggeli Show néven folytattak, de úgy tűnik, hogy nem a műsor neve számít...

Stohl András sokat kers, de kevesen hallgatják Forrás: Origo

A Class FM ugyanis talált új műsorvezetőket, Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter személyében: a webrádió reggeli adásaiban ők köszöntik a hallgatókat, akikből sajnos nincs sok, hiába a műsor neve. A Bors szerint Stohl Andrásék hallgatottsági csúcsa 8170 volt, bár pontos adatokat nehéz beszerezni, de a Facebook-oldaluk nagyon sokat elárul. Míg a Class FM videóit 15 ezer körüli ember nézi meg, addig a Reggeli Show élőzéseit 80 ezernél is többben követik, hogy arról ne is beszéjünk, hogy Sebestyén Balázs saját Facebook-oldalára kitett videóinak nézettsége több százezres!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.