A Survivor nem kisfiúknak való, hiszen keményen kell küzdeni azért, hogy a szereplők versenyben maradhassanak. A készítők pedig gondoskodtak arról, hogy ne kényeztessék el a játékosokat, így tényleg csak a legkitartóbb lehet képes arra, hogy megnyerje a fődíjat. A megmaradt férfiak közül már mindannyian bizonyították, hogy van vér a pucájukban, de vajon melyikük a legdögösebb? Döntsd el te!

BenedekSaját bevallása szerint ő egy igazán életvidám srác, aki él-hal az élővilágért. A személyi edzőként dolgozó fiú 25 éves, és Budapesten él. Azért jelentkezett a játékba, hogy próbára tegye magát. Eddig remekül teljesített, hiszen még sikerült bent maradnia a versenyben!

BenedekForrás: RTL Klub


FeriŐ már nem fiatal, hiszen betöltötte a 48. életévét, de fiatalokat megszégyenítő módon teljesít a versenyben. Igazi harcos típus, és nem tűr ellentmondást, aminek eddig hasznát is vette a játék során. Fegyelmezett embernek vallja magát, de időnkét erőszakosnak!

FeriForrás: RTL Klub

Gergő
Ki gondolná, hogy egy 21 éves fiúban ekkora erő lakozik? Gergő bebizonyította, hogy nem a kor számít, hanem az akarat. Ő nem tudja, hogy mikor kell feladni, így saját bevallása szerint nem is szokta. Imád versenyezni, mindene a győzelem.

GergőForrás: RTL Klub

 Zoli

Zoli számára nagy kihívás a játék, mert nehezen viseli, ha mások választják meg, kikkel kell egy társaságban lennie. A 25 éves marketinges srác 5 éve van együtt a párjával. Saját bevallása szerint, az elmúlt években túl sok energiát fektetett a karrierjébe, szeretne szellemileg egy kicsit megnyugodni. A Survivorrel kapcsolatban így fogalmazott: Ez lesz az én „El Camino"-m.

ZoliForrás: RTL Klub


Iliász

Első pillantásra a 29 éves Iliász úgy néz ki, mint a srác a szomszédból. Senki nem gondolná, hogy van benne tűz és kitartás, de úgy tűnik, hogy mégis, hiszen még mindig játékban van. Nagyon is tombol benne a bizonyítási vágy és a versenyszellem, azért is jelentkezett, hogy kitolja saját határait.

IliászForrás: RTL Klub