A modellből lett szörfös egykor nagyon is élvezte a luxusélettel járó kényelmeket, például az autókat, de mi a helyzet most? Elárulta!

Bódi Sylvi kevésszer nyilatkozik, hagyja, hogy a szavak helyett a feltöltött képei beszéljenek, amik elég sokat elárulnak a modell életéről. Azt már mindenki tudja, hogy a szörfözés mindennél fontosabb szerepet tölt be Sylvi életében, sokkal többször van tengeren, mint szárazföldön. Imádja szelni a hullámokat, legalább annyira, ahogy annak idején az utat.

Bódi Sylvi a hullámok szerelemese lettForrás: Bódi Sylvi Instagram oldala

Lehet, hogy egykor ő is élvezte az autók adta kényelmet, de vajon mi a helyzet most, hogy már szinte nem is közlekedik szárazföldön, vagy legalábbis nem gyakran? A modell egy posztban árulta el, hogy őt bizony a luxusautók már nem mozgatják meg. Nem izgatnak a luxusautók. Nekem már egy jó ideje a szörfdeszka a kedvenc közlekedési eszközöm" - írta képéhez Sylvi.

Bódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásait


Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!