Krausz Gábor a Séfek Séfének köszönheti a hírnevét, ugyanis a TV2 új sikerműsorában újra és újra megvillanthatja a tehetségét, illetve a rosszfiús sármját is. Ráadásul mindezt nézők ezrei előtt. 

A huncut tekintetű, tetovált férfit nem véletlenül hívják a konyha rockerének: ő tipikusan az a karakter, aki bűn rossz volt az iskolás évei során, és akiben senki sem bízott, hogy bármivé is válik az életben. De Gábor nem is tagadja, hogy bizony balhés gyerek volt.

„Ami őrültséget el lehetett követni, azt én elkövettem. Tizennégy voltam, amikor elkötöttem apám kocsiját, és elvittem a barátnőmet autós moziba. Akkor vezettem életemben először. Az iskolából sokat lógtam. Mondták is a tanáraim, hogy belőlem nem lesz semmi. Egyébként azóta már hárman is gratuláltak, hogy nem a Kékfényben láttak viszont, hanem egy tévéműsoruban" - mesélte a mesterszakács.

Krausz Gábor balhés tini volt, ezért már az is csoda, hogy nem a Kény fényben kötött kiFotó: Hirling Bálint - Origo

Később aztán a katonaság miatt komolyodott meg. Egyáltalán nem akart bevonulni, ezért inkább beiratkozott egy kétéves szakácsiskolába. Azért választotta ezt a szakmát, mert úgy gondolta, a főzőtudománnyal jól lehet majd csajozni. De az évek alatt kiderült, hogy Gábornak bizony van tehetsége hozzá, ezért becsülettel végigjárta a ranglétrát, és sorra érte el a sikereit. 

Most pedig már mesterszakácsként láthatjuk a tévéképernyőkön, és nem meglepő módon, nők százai imádják amit csinál. Azt gondolnánk, hogy ilyen konstrukciókkal már megtalálta élete párját, de Gábor elárulta, nincs kapcsolata – írta meg a Hello!Magazin.

Kollégánk együtt főzött Krausz Gáborral
Kifejezetten szeretek főzni, mert kikapcsol. Kedvelem a főzőműsorokat is, de van annyi önkritikám, hogy nem jelentkezem ezeknek a válogatóira, mert olyan messze vagyok a Séfek Séfe címétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Most mégis lehetőségem volt megtapasztalni, hogy milyen a TV2 műsorának három séfjével főzni. Nem mondom, hogy nem volt stresszes. Olvass tovább itt...