Sztriptíztáncosból lett világelső rapper Cardi B (18+)

Forrás: Instagram/Cardi B -
sztriptíztáncosnő rapper Cardi B
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cardi B sok mindent megtett azért, hogy eltartsa magát. Sztriptíztáncosként dolgozott, de műpéniszt is reklámozott, hogy végül azt csinálhassa, amihez a legjobban ért: világhírű rapper lett.

Nem sok nő volt képes arra eddig, ami önerőből sikerült Cardi B-nek: a Billboard Hot 100 lista első helyére jutott Bodak Yellow című dalával, ráadásul női rapperként. Eddig ezt a bravúrt csak Lauryn Hill tudta elérni 1998-ban, egészen eddig egyedül ő birtokolta ezt az elismerést. A fiatal lány saját erejéből hirtelen a nagy zenészek között találhatta magát, és szerencsére eszében sincs eltitkolni múltját, ami azért nem kifogástalan.

Sztriptíztáncosból lett világelső rapper Forrás: Instagram/Cardi B

Rapper karrierje előtt ugyanis sztriptíztáncosként is dolgozott Cardi B, később pedig egy valóságshow-ban is megfordult. Mindent megtett azért, hogy eltartsa magát, még egy szexshop reklámját is elvállalta, melyben hatalmas műpéniszeket ajánlott a vevőknek. Sikerei után azonban valószínűleg már nem kell ilyen munkák után néznie, bőven meg fog élni a zenészi karrierjéből főleg úgy, hogy 10 millióan követik már az Instagramon - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.