Adománygyűjtés céljából ciki képeket posztolnak az amerikai sztárok

gyűjtés sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai humorista, showman Stephen Colbert és Nick Kroll színész elhatározták, hogy gyűjtést szerveznek Puerto Rico megsegítéséért. Sztárok kínos képeit gyűjtik ehhez az akcióhoz, és úgy néz ki, elég sikeresen.

Rengeteg színész, rendező, tévés személyiség hozta nyilvánosságra eddig eltitkolt képeit - írja a theguardian.com. Legtöbbjük hazánkban ismeretlen, de azért találtunk köztük olyan sztárt, akinek tinikori képe mosolyt csal az arcunkra.

Arnold Schwarzenegger két képet is küldött. Az első kép talán még teljesen ismeretlen a nyilvánosság előtt. Az ifjú Terminátor éppen az iskolában fest.

Eric Idle a Monty Pithon sztárja is szívesen csatlakozott a mozgalomhoz, mert imádja Puerto Ricót.

Seth Rogan egy iskolai bálban készült fotóját osztotta meg, amin éppen ittas állapotban láthatjuk.

Michael Cudlitz a Walking Dead egykori sztárja vicces kommentet is írt: "Miért nem interjúvoltad meg soha a hajam?"

A legeredetibb Kate Beckinsale, aki valóban eleget tett a kérésnek. 14 éves korából posztolt egy képet, ami akkor készült, mikor egy nagyon ciki melltartót kapott karácsonyra.

Nos, Heather Graham még nem olyan elragadó gyerkőcként, mint felnőttkorában.

Some serious buck tooth action going on here ... @nickkroll @colbertlateshow #puberme #puertoricorelief

Heather Graham (@imheathergraham) által megosztott bejegyzés,

És végül a showmanről, Stephen Colbertről egy kép, aki azt állítja, neki nincs egyetlen ciki képe sem. Ez is az egyik legjobban sikerült kép fiatalkorából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.