Rékasi Károly még csak most jött egyenesben két évvel ezelőtti motorbalesete után, de máris van miért fájjon a feje. Egy cég ugyanis visszaél a nevével, pedig nincsenek semmilyen kapcsolatban.

Rékasi Károly annyi küszködés után végre egyenesbe jött, és nemcsak a színészkedést folytatja. A főiskolai évek alatt sok pénzt szedett össze abból a színész, hogy esküvőkön dolgozott vőfélyként, és ismét belevág. Rékasi Károly ezentúl a lakodalmak hangulatát tüzeli fel. Aki szeretné a saját menyegzőjére lefoglalni a színészt, annak magát Rékasi Károlyt kell keresnie, még akkor is, ha manapság már egy cég is hirdeti a szolgáltatásait.

Rékasi Károly vőfélynek állt, visszaélnek a nevévelFotó: Marton Szilvia/Origo

Az egyik esküvőkkel foglalkozó vállalat ugyanis nagy fantáziát lát a színészben, ezért habár nincs megállapodásuk, saját partnerükként hirdetik Rékasi Károlyt. Semmilyen céggel nem állok szerződésben vagy partneri viszonyban, az ifjú párokkal csak a közvetlen kapcsolattartásra törekszem. Az adott céggel pedig békés úton szeretném tisztázni, hogy miért is velem hirdetik magukat" - mondta a színész a Borsnak. A lap felkereste a céget is, először házasulandóként érdeklődtek Rékasi Károly iránt. Károly jókedvű, vidékies lagzikat csinál, de mindig igyekszik kis modernitást is belecsempészni az estékbe. Általában a menyecsketáncig marad, de persze meg lehet vele beszélni azt is, hogy később hagyja el a társaságot" - mondták. Később viszont, amikor újságíróként keresték őket rájuk tették a telefont. A hirdetsüket azonban azóta se távolították el.

Facebookon hirdeti Rékasi Károlyt a cégForrás: Facebook/Ircsi Dekor