Hajdú Pétert sok szerepben láthattuk már, de most egy újban mutatkozott be: leszerződtette egy futsalcsapat. A baj csak az, hogy Péter fél egy-két dologtól, ami a játék velejárója.

Már régóta focizik hobbiszinten Hajdú Péter, csak a móka kedvéért, ám most komolyabban is elkezdheti űzni ezt a sportot. Az egyik futsalcsapat ugyanis szerződtette tagnak, miután látták a pályán játszani, és Hajdú Péter nem mondott nemet, de azért tart is egy-két dologtól.

Hajdú Péter fél a futástólFotó: Mudra László/Origo

„Ki mondhatott volna erre nemet? Pedig a futsal nagyon más, mint a kispályás foci. Kevesebben vannak a pályán, emiatt sokkal többet kell futni mindenkinek. Na, ettől félek a legjobban. Meg a labdától, ami kisebb és puhább, mint amikkel eddig játszottam" – árulta el a Storynak Hajdú Péter, aki egy korábbi sérülés miatt tart a sok futástól. „Korábban elszakadt a keresztszalagom, és a műtét után kerülöm a veszélyes helyzeteket" – tette még hozzá a sztár, aki nagyon örül annak, ha a jobbaktól tanulhat.

Férfi magazinból válogatott Hajdú Péter
Hajdú Péter különös szokásáról vallott saját műsorában. Miután vendégeit kifaggatta, ő is elárult magáról egy-két dolgot. Ő egy férfi magazinból válogatott, de mit? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!