Liptai Claudia úgy döntött, megmutatja vadabb oldalát a rajongóinak: fára mászott és fekete bőrcsizmában, valamint harisnyában villantotta ki a combjait...

Érdekes fotót posztolt rajongói oldalaira Liptai Claudia, ami nem mindenkinek a tetszését nyerte el. A műsorvezető fekete harisnyában, bőrcsizmában és miniben mutatta meg combjait, mégpedig egy fán. A rajongókat azonban eléggé megosztotta a közzétett fotó, nem mindenkinek nyerte el a tetszését, és persze nem tartották magukban a véleményüket.

Liptai Claudia megmutatta combjaitForrás: Facebook/Liptai Claudia

"Jó nő vagy bármiben, bármikor, de tudod, van az a mondás, hogy egy bizonyos szint fölött, nem megyünk bizonyos szint alá..." - írta egy kommentelő, akivel sokan egyetértettek. "Nagyon bírom Claudiát, de ez a kép nagyon előnytelen, főleg az a harisnya azzal a katonai csizmával. Vannak róla sokkal jobb képek!" - írta egy másik rajongó. "Hát ezt nem kellett volna! Én bírlak, de ez előnytelen" - osztotta meg véleményét egy másik hozzászóló. Persze vannak olyanok is, akiknek nagyon tetszik Claudia öltözéke, de többen vannak azok, akik szerint ez nem előnyös viselet a számára.