Azt hinnénk, hogy a vörös szőnyegen csillogva megjelenő sztárok otthona is rendezett, de ez nem mindig igaz. Vannak sztárok, akik a disznóól kellős közepén szeretnek élni egy zuhanyzástól és fogmosástól mentes életet. Férfi és női világsztárok között is van olyan, aki elnyerné az igénytelenség aranyérmét, például Megan Fox, vagy éppen George Clooney. 

Megan Fox

A legdögösebb nő, de undorító a lakásaForrás: AFP

Megan Fox lehet a világ egyik legszebb nője, de ugyanakkor az egyik legrendetlenebb is. A színésznő nem érzi problémának, hogy nem sokat ad a tisztaságra, már többször elismerte, hogy ő bizony nem pakolászik otthon. Egyrészt összevissza hagyja mindenhol a ruháit, ahol épp leveszi, másrészt a vécét sem képes lehúzni maga után, mindegy, hogy kis- vagy nagydologról volt-e szó...
Britney Spears

Az angyali Britney egy disznóForrás: AFP

Britney Spears annyira rendetlen, hogy már az alkalmazottai is panaszkodnak rá, pedig ők aztán már sok mindent láttak. Nemcsak rendetlen, de még igénytelen is. Simán túrja az orrát a személyzet előtt, és képes napokig nem fürdeni. A piszkos edények, a levetett ruhák is mind szanaszét hevernek, és ha épp nem dolgozik, akkor fogat se mos. 
Johnny Depp

Johnny Depp nem ismeri a tisztaságotForrás: AFP

Gyakran előfordul, hogy a kreatív emberek körül nincs olyan nagy rend, és ez Johnny Depp-pel is így van, de az, amit ő csinál, már túlzás. Úgy él ugyanis, mint egy disznó. Szó szerint soha semmit nem pakol el maga után, és ahol véletlenül rend van, azt is felforgatja egy pillanat alatt. Hetekig képes ugyanazokat a ruhákat viselni, és nem gondolja, hogy a zuhanyzás mindennapos tevékenység kell, hogy legyen... 
George Clooney

George Clooney undorítóForrás: Getty Images

Lehet, hogy ő pokolian sármos, de nem túl elegáns férfi, legalábbis az otthonában és a személyzete előtt semmiképp. Kollégái közül jó páran csak disznóként jellemezték Clooneyt, aki folyamatosan büfögött és fingott a személyzete vagy éppen a közeli barátai előtt. Remélhetőleg ez a helyzet változott azóta, hogy Amal Clooney a képbe került. 
Kristen Stewart 

Kristen Stewart szeret dohányozni, mindenholForrás: Cirko Film

Kristen Stewartnak a megjelenése sem túl rendezett, és igen, a háztartása sem. A színésznő nagy dohányos, ami már önmagában nem egy jó pont, de az, hogy a csikkeket nem képes kukába dobni, már gusztustalan. Kristen általában telefüstöli a lakását, és a csikket ott hagyja, ahol épp van; zuhanyzó, hűtő, virágföld.