Sebestyén Balázs nemrég azzal vádolta Bochkor Gábort, hogy a műsorvezető ATV-s produkciója igazából az ő RTL-es Gyertek át című műsorának koppintása. Bochkor reagált a vádakra: szerinte annak idején Balázs másolta le az ő műsorát. 

Bochkor Gábor és Sebetyén Balázs között egyre nagyobb a feszültség: Balázs koppintással vádolta Bochkort, aki most visszavágott. A rádiós szerint ugyanis Gábor ATV-s műsora egy az egyben az ő RTL-es Gyertek át című produkciójának koppintása, Bochkor az Önindítóban reagált a vádakra. 

Bochkor Gábor reagált Balázs vádjáraForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„Nekem ez furcsa. Nagyon sokszor nem értem Balázst, hogy miért kell egyáltalán megszólalnia. Nem kell mindig beszélni. Furcsának tartom attól az embertől, aki tokkal-vonóval és kompletten lekoppintotta a Bumerángot" – mondta Bochkor Gábor, aki szerint inkább csendben kellett volna maradnia Balázsnak, majd mondott néhány példát a másolásra. Repülőgépről közvetítettem, ő repülőgépről közvetített, átrepültem Besenyei Petivel, ő átrepült Besenyei Petivel, mint rádióközvetítés. Ott van az üvegstúdió, amit én találtam ki, rajzoltam le, effektíve az egész műsorstruktúra pont ugyanaz, ezért nem értem. Oké, én nem szóltam egy szót sem, ők meg minek? Mert látott egy sárga kanapét. Nagyon zseni, komolyan" – mondta Bochkor az Önindítóban.