Ezért nem ölelgeti egymást nyilvánosan Katalin és Vilmos

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson -
érintés Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos nagyon szeretik egymást, de érzelmeiket nem szokták nyilvánosan kifejezni, még egy kézfogással vagy puszival sem. Kiderült, hogy miért. 

Katalin és Vilmos sokszor jelennek meg nyilvános eseményen együtt - kivéve most, hogy a hercegné ismét terhes -, de nem viszik túlzásba az érintkezést. Szinte soha nem láthattuk őket kézen fogva sétálni, de még puszit sem adtak egymásnak a nagy nyilvánosság előtt. Ugyanakkor Harry herceg és barátnője, Meghan Markle előszeretettel ölelgetik egymást. Kiderült, hogy Katalinnak és Vilmosnak miért kell tartózkodnia az érintésektől, Harrynek pedig miért nem.

Soha nem fogják meg egymás kezét Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Nemrég ugyanis Harry és Meghan részt vettek az első közös eseményükön, és bizony alig bírták elengedni egymást. Még puszi is csattant köztük, ilyet Katalintól és Vilmostól egyáltalán nem láthattunk eddig. Méghozzá azért, mert egyrészt

Katalin és Vilmos már hivatalosan is egy pár, másrészt Harry és barátnője nem hivatalos eseményen voltak,

csak szórakozásból vettek részt a rendezvényen, tehát nem munka közben ölelkeztek. A királyi családnál íratlan szabály, hogy a házastársak a kötelező nyilvános eseményeken nem fogják egymás kezét, és csók sem csattanhat követve II. Erzsébet példáját, aki szintén soha nem érintkezett nyilvánosan Fülöp herceggel - írja a Daily Star.

Csősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-reagalt-csosz-bogi-dombovari-istvan-es-kormos-anett-szavaira.htmlCsősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Vera állítja, életében nem volt még ilyen boldog http://www.life.hu/sztarok/20171009-toth-vera-tars-nelkul-is-boldog.htmlTóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog. TV + Sztárok--Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella szerint az emberek csak jól prezentálják magukathttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezt-gondolja-az-emberekrol-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriellát nem az érdekli, ami a kirakatban van. Ő sokkal inkább a színfalak mögé szeret bekukkantani. Így jött rá arra is, hogy a legtöbben nem mernek beszélni magukról. De vajon miért nem? TV + Sztárok--Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm: reménykednek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-megszolalt-michael-schumacher-ugynoke-sabine-kehm.htmlMichael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók. TV + Sztárok--Így nézett ki Harrison Ford akkor és most: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171009-szinte-semmit-sem-valtozott-35-ev-alatt-harrison-ford.htmlA 75 éves színész láthatóan nem sokat változott az évtizedek alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.