Katalin és Vilmos nagyon szeretik egymást, de érzelmeiket nem szokták nyilvánosan kifejezni, még egy kézfogással vagy puszival sem. Kiderült, hogy miért. 

Katalin és Vilmos sokszor jelennek meg nyilvános eseményen együtt - kivéve most, hogy a hercegné ismét terhes -, de nem viszik túlzásba az érintkezést. Szinte soha nem láthattuk őket kézen fogva sétálni, de még puszit sem adtak egymásnak a nagy nyilvánosság előtt. Ugyanakkor Harry herceg és barátnője, Meghan Markle előszeretettel ölelgetik egymást. Kiderült, hogy Katalinnak és Vilmosnak miért kell tartózkodnia az érintésektől, Harrynek pedig miért nem.

Soha nem fogják meg egymás kezétForrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Nemrég ugyanis Harry és Meghan részt vettek az első közös eseményükön, és bizony alig bírták elengedni egymást. Még puszi is csattant köztük, ilyet Katalintól és Vilmostól egyáltalán nem láthattunk eddig. Méghozzá azért, mert egyrészt Katalin és Vilmos már hivatalosan is egy pár, másrészt Harry és barátnője nem hivatalos eseményen voltak, csak szórakozásból vettek részt a rendezvényen, tehát nem munka közben ölelkeztek. A királyi családnál íratlan szabály, hogy a házastársak a kötelező nyilvános eseményeken nem fogják egymás kezét, és csók sem csattanhat követve II. Erzsébet példáját, aki szintén soha nem érintkezett nyilvánosan Fülöp herceggel - írja a Daily Star.