Csősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. 

Csősz Boglárkának még nincsen gyermeke, de szerinte hiba is lett volna szülnie, mert akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni. Szavait többen sem tudták véleményezés nélkül hagyni, Kormos Anett és Dombóvári István is megfogalmazta ezzel kapcsolatban a véleményét. Az ő szavaikra reagált most Csősz Boglárka. 

Csősz Boglárka reagált Dombóvári és Kormos Anett szavairaFotó: Mudra László - Origo

"István, a hozzászólásod ugyanolyan 'embertelen' és szexista, mint amitől próbáltam óvni magam a cikkben. Az agy kapacitása, átlag 2,5 petabyte egy embernél, a számításaid alapján lábra se tudnék állni! Az EQ-d viszont alacsony lehet az alapján amit írsz. (...) Szülés után mint nő, nem csak a rendezőknek hanem az ügynököknek sem kellesz, megszűnsz, csak anyaként fognak rád nézni, kaphatsz szerepeket, de már nem úgy mint előtte! Egy ilyen társadalomban élünk, amit tudom sok embernek fáj kimondani" - írta Bogi hozzátéve, hogy sem a forgatások, sem az utazások sem az éjszakázások nem megoldhatók egy kisbaba mellett. "Kormos Anett, a hozzászólásod csak a mondandómat húzta alá, nem találtam benne humort. Viszont ha a kommentjeidet csak a nők szítására használtad, akkor még csak hozzá se tudok szólni, nem gondoltam volna, hogy még te is így skatulyázol. Jogom van elmondani a véleményemet arról, hogy zavar a gyereksírás, vagy, hogy olyan sok feladatot vállaltunk a férjemmel, hogy nem férne bele egyelőre a gyerek az életünkbe" - üzente Bogi Anettnek, Leírta, hogy rengeteget folgozik, és férjével együtt rengeteg embernek adnak munkát. "Az én társadalmi vállalásom ezek után szerintem világos, ha a tietek a rágalom, gyűlölet és erkölcstelenség szítása csak sajnálni tudom azokat akik benneteket olvasnak! Ha a bulvárt veszitek alapul mint témát, akkor nem vagytok jobbak a névtelen kommentelőknél, kicsit többet vártam volna két humoristától! Mindenki foglalkozzon azzal, amiben a legjobb! Haters are gonna hate" - zárta sorait Bogi.