Csősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavaira

Fotó: Mudra László - Origo -
anyaság Csősz Boglárka Dombóvári István Kormos Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. 

Csősz Boglárkának még nincsen gyermeke, de szerinte hiba is lett volna szülnie, mert akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni. Szavait többen sem tudták véleményezés nélkül hagyni, Kormos Anett és Dombóvári István is megfogalmazta ezzel kapcsolatban a véleményét. Az ő szavaikra reagált most Csősz Boglárka.

Csősz Boglárka reagált Dombóvári és Kormos Anett szavaira Fotó: Mudra László - Origo

Szülés után mint nő, nem csak a rendezőknek hanem az ügynököknek sem kellesz,

"Az én társadalmi vállalásom ezek után szerintem világos, ha a tietek a rágalom, gyűlölet és erkölcstelenség szítása csak sajnálni tudom azokat akik benneteket olvasnak! Ha a bulvárt veszitek alapul mint témát, akkor nem vagytok jobbak a névtelen kommentelőknél, kicsit többet vártam volna két humoristától! Mindenki foglalkozzon azzal, amiben a legjobb! Haters are gonna hate"

Tóth Vera állítja, életében nem volt még ilyen boldog http://www.life.hu/sztarok/20171009-toth-vera-tars-nelkul-is-boldog.htmlTóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog. TV + Sztárok--Zalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella szerint az emberek csak jól prezentálják magukathttp://www.life.hu/sztarok/20171009-ezt-gondolja-az-emberekrol-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriellát nem az érdekli, ami a kirakatban van. Ő sokkal inkább a színfalak mögé szeret bekukkantani. Így jött rá arra is, hogy a legtöbben nem mernek beszélni magukról. De vajon miért nem? TV + Sztárok--Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm: reménykednek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-megszolalt-michael-schumacher-ugynoke-sabine-kehm.htmlMichael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók. TV + Sztárok--Így nézett ki Harrison Ford akkor és most: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171009-szinte-semmit-sem-valtozott-35-ev-alatt-harrison-ford.htmlA 75 éves színész láthatóan nem sokat változott az évtizedek alatt. TV + SztárokOrigoSingh Viki esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-kieso-shing-viki-sztarban-sztar.htmlSingh Vikinek kellett távoznia a Sztárban sztár legutóbbi adásából. Hogy szerinte miért rá esett a nézők választása,és hogy mit ígért meg szerelmének a műsor utáni éjszakára, erről mesélt a Life.hu-nak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.