Aradszky László már nincs köztünk, 82 évesen távozott az élők sorából az énekes. A szomorú hírt a családja közölte, most pedig arról beszéltek, hogyan töltötte utolsó óráit a zenész, és hogyan érte őt a halál.

Aradszky László 82 évesen, október 8-án távozott az élők sorából, a szomorú eseményről a családja tájékoztatta a rajongókat. Ők, a művészvilág és a család is megrendült, mert semmi jele nem volt annak, hogy közeleg a vég. Az ismerősök és szerettei mély gyászba borultak, egy kis vigaszt nyújthat, hogy legalább egyáltalán nem szenvedett az énekes. Aradszky László fia elárulta, hogyan érte őt a halál és azt is, mivel töltötte az utolsó óráit.

Aradszky Lászlót otthonában, álmában érte a halálForrás: MTI/Zih Zsolt

"Édesapám megnyugvással távozott az élők sorából. Elégedettséget és boldogságot láttam az arcán. Nyomát sem lehetett felfedezni annak, hogy szenvedett volna" - mondta Aradszky Zsolt, akit édesanyja értesített, miután kihívta a mentőket. "Vasárnap este hét körül ült le a számítógépe elé, hogy néhány emléket megosszon közösségi oldalának követőivel a szombati fellépéséről, majd lefekvéshez készülődött. Már ágyban volt, amikor édesanyám háromnegyed tízkor a hálóba lépett, és ekkor vette észre, mintha nem lélegezne. Szólongatni majd rázogatni kezdte, és amikor döbbenten tapasztalta, hogy semmire sem reagál, rögtön a segélyhívót tárcsázta. A mentőorvos szerint álomba szenderülve érte a halál, fél tíz körül hunyt el. Már nem lehetett segíteni rajta" - mondta a Blikknek Zsolt, aki azt is elárulta, hogy nem számítottak a halálára. "Korábban voltak vérnyomásingadozásai, de ezt gyógyszerekkel rendben tartotta. Az utóbbi időben kifejezetten jól érezte magát. Halála az egész családot váratlanul érte" - mondta Aradszky László fia.