Pár óra alatt több mint 30 ezer Insta-követője lett Schobert Larának

Schobert Lara Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban féltették lányukat a közösségi médiától, de most ők maguk írták meg rajongóiknak, hogy már elérhető Lara Instagramja. Schobert Norbi és Rubint Réka lányának oldala hasít. 

Nyilvánossá vált Schobert Norbert és Rubint Réka kamaszlányának, Larának a közösségi oldala. Nem mondhatni, hogy a tinilány fotói érdektelenségbe fulladtak, hiszen máris több mint 30 ezer követője van.

don't judge me because i'm different.

Schobert Lara (@lara_schobert_official) által megosztott bejegyzés,

Az Instagram-oldal elérhetőségét maguk a szülők tették közzé a Facebookon. Úgy tűnik, mostanra találták elég idősnek hozzá, ugyanis Norbiék mindeddig féltették - és ennek hangot is adtak - 14 éves lányukat a kommentelőktől.

Aranyásók luxuskivitelben: paródia a luxusfeleségekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-aranyasok-luxuskivitelben-parodia-a-felesegek-luxuskivitelben-musorrol.htmlÚjabb paródia került fel a Youtube-ra a Feleségek luxuskivitelben paródiájaként, Aranyásók luxuskivitelben címmel. Az elsőhöz hasonlóan, ez is szórakoztató lett, persze, talán nem annyira, mint a Viasat3 realityje, ami a nézőket (és nem nézőket) igencsak megosztja. TV + Sztárok--Imádják Rubint Rékát Lara osztálytársaihttp://www.life.hu/sztarok/20171014-imadjak-rubint-rekat-lara-osztalytarsai-mondta-el-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-ban.htmlRéka nagyon sok időt tölt együtt gyermekeivel, így nagyobb meglepetések nem érték őt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! alatt, de nagyon érdekes volt számára az, hogyan látja őt kislánya. TV + Sztárok--Lara szerint ciki, hogy édesanyja, Rubint Réka gyakran nem hord melltartóthttp://www.life.hu/sztarok/20171014-lara-szerint-ciki-hogy-edesanyja-rubint-reka-gyakran-nem-hord-melltartot.htmlLara felsorolt három dolgot is a Vigyázat, gyerekkel vagyok műsorban, amit cikinek tart anyukájában. Az egyik a melltartóviselési szokásaihoz kapcsolódott. Emellett az is kiderült, hogy Réka aggódó édesanyaként mennyire túlfélti gyermekeit... TV + Sztárok--Dúl a háború az Omega tagjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20171014-dul-a-haboru-az-omega-tagjai-mihaly-tamas-es-kobor-janos-kozott.htmlDúl az omegások vitája a Facebookon, amióta kiderült, Mihály Tamás nem fog részt venni az 55 éves Omega decemberi arénás koncertjén. A gitáros nem nyilatkozik, Kóbor János pedig kijelentette, nem foglalkozik a rágalmakkal. TV + Sztárok--Újra szerelmes Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ujra-szerelmes-kiraly-viktor-enekes.htmlÁrulkodó képet tett közzé az Instagramon az énekes. TV + SztárokOrigoIliász nyerte a Survivorthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-iliasz-nyerte-a-survivort-az-rtl-en.htmlA líbiai származású, model elmondta, a csládját szeretné támogatni a főnyereményeként kapott 20 millió forintból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.