Aradszky László özvegye őszintén vallott: még mindig kopog az ajtaján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Aradszky László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt, álmában hunyt el a neves táncdalénekes, Aradszky László. Özvegye őszintén mesélt az elmúlt időszakról.

A népszerű énekes néhány nappal ezelőtt hunyt el otthonában, álmában. Felesége talált rá a sztárra, aki még most sem tudta felfogni, hogy élete párja nincs többé.

Aradszky László Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon friss még minden. Nem is tudom, hogy most mi vagyok. Még mindig úgy érzem, hogy itt van velem, segít nekem. Ahogy telik az idő, egyre jobban tudatosodik, hogy ő már nincs. Először ugye sokk éri az embert, hogy ez megtörtént, aztán ahogy a napok telnek, úgy nem lesz könnyebb, hanem nehezebb. Próbálok arra gondolni, hogy éppen fellépni van, és jön haza, vagy hogy éppen alszik. Megszokásból még mindig kopogok az ajtaján, ha bemegyek a szobájába" - mesélte a Blikknek az özvegy.

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Ben Affleck újra iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-ujra-iszik-ben-affleck.htmlBen Afflecknek többször gyűlt már meg a baja az alkohollal, és megannyiszor próbált túljutni ezen a problémán. Ismét nem sikerült, ugyanis a hírek szerint a sztárapuka újra iszik. TV + Sztárok--Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és pluszfarok!http://www.life.hu/sztarok/20171016-hiressegek-akik-furcsa-deformitassal-szulettek-harry-styles-kesha-andy-garcia.htmlA hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni! TV + Sztárok--Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője http://www.life.hu/sztarok/20171016-elhunyt-a-cest-la-vie-egyuttes-enekese-berta-claudia.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. TV + Sztárok--Európa bajnok lett Sáfrány Emesehttp://www.life.hu/sztarok/20171016-bajnoksagot-nyert-safrany-emese.htmlSáfrány Emese fantasztikusan teljesített a Légtorna Európa Bajnokságon, büszkék vagyunk rá. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta, milyen menyasszony volt: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171016-abel-anita-megmutatta-milyen-menyasszony-volt.htmlÁbel Anita és párja több mint 10 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, évfordulójuk alkalmából pedig Anita megmutatta, milyen is volt az esküvőjük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.