Megasztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő! Már 14 éve, hogy megismerhettük Tóth Vera csodálatos hangját a TV2 tehetségkutatójában, és az énekesnő karrierje azóta is töretlen. 

"Anyukám most küldte. Csubi kutya is belevokálozott egy kicsit. 18 voltam, nagyon fiatal, Istenem, ennek már 14 éve... Hihetetlen" - írta a kisvideóhoz Tóth Vera.

Se enni, se aludni nem tud Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20171021-se-enni-se-aludni-nem-tud-aradszky-laszlo-ozvegye-eva.htmlElképesztően lefogyott Aradszky Éva. Az énekes özvegye alig bír enni, a fia és a barátnője próbál gondoskodni róla. TV + Sztárok--Megdöbbentő stílusban beszélt Sárosdi Lilla vádjairól a rendező, André Libikhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megdobbento-stilusban-beszeld-sarosdi-lilla-vadjairol-andre-libik.htmlSárosdi Lilla néhány napja azt állította, hogy az a férfi, aki 20 évvel ezelőtt molesztálta egy autóba, Marton László, a Vígszínház egykori igazgatója. Marton egy közleményt adott ki, melyben rágalomnak nevezte Sárosdi állítását. Most André Libik szólalt meg az ügyben, egészen hihetetlen stílusban. TV + SztárokOrigoKiderült: Szenes Iván hozta össze Balázs Klárit és Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szenes-ivan-hozta-ossze-balazs-klarit-es-korda-gyorgyot.htmlÉvtizedes sztori került elő Kordáékról a Szenes Iván-emlékkoncerten. TV + SztárokOrigoVásáry Andrét mocskolódó hozzászólásokkal zaklatják: a rendőrséghez fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-vasary-andret-mocskolodo-hozzaszolasokkal-zaklatjak.htmlEgy "rajongója" rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz Vásáry André képei alá. Az énekes besokallt, és menedzsmentjével feljelentést tettek. TV + SztárokOrigoMegmutatta lányát Kautzky Armandhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megmutatta-lanyat-kautzky-armand-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlKautzky Armand és lánya, valamint Dévényi Tibor és fia, Máté a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szombat esti adásában mérkőznek meg egymással. TV + Sztárok--Hollywoodba utazik Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20171021-hollywoodba-utazik-csosz-boglarka-reszt-vesz-a-hollywoodi-torok-filmfesztival-szervezeseben.htmlCsősz Bogi Amerika felé vette az irányt, ahol részt vesz a hollywoodi Török Filmfesztivál szervezésében. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.