Vigyázat, gyerekkel vagyok! Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban vendégeskedett Homonnay Zsolt és fia, Zsombor. A fiú elárulta, édesapjának jellemző tulajdonsága, hogy szomorú, ha nem lehet a gyerekeivel. A színész és Polyák Lilla tavaly váltak el, így a srácok az addiginál kevesebb időt töltenek vele. 

Homonnay Ztolt a fia szavaitól teljesen meghatódott, könnyeivel küszködve mesélte el, mennyire boldog, hogy szoros a viszonya gyerekeivel. Máig emlékszik, milyen csodálatos érzés és élmény volt, amikor megszülettek, és ő vághatta el a köldökzsinórt.

Forrás: Zih Zsolt/MTVA

Sztriptíztáncosként dolgozik Molnár Anikó bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171022-sztriptiztancoskent-dolgozik-molnar-aniko-batyja-22-eve.htmlNem sokat tudunk Molnár Anikó bátyjáról, talán csupán annyit, hogy nemrégen volt az esküvője. Lapinformációk szerint a srác sztriptíztáncosként dolgozik, bármilyen alkalomra "megrendelhető". TV + SztárokOrigoX-Faktor: Mézes Norbert és a London Kids esett kihttp://www.life.hu/sztarok/20171022-x-faktor-mezes-norbert-es-a-london-kids-esett-ki-a-masodik-elo-adasban.htmlJövő szombaton már csak 8 versenyző állhat az X-Faktor színpadára. TV + SztárokOrigoSe enni, se aludni nem tud Aradszky László özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20171021-se-enni-se-aludni-nem-tud-aradszky-laszlo-ozvegye-eva.htmlElképesztően lefogyott Aradszky Éva. Az énekes özvegye alig bír enni, a fia és a barátnője próbál gondoskodni róla. TV + Sztárok--Vásáry Andrét mocskolódó hozzászólásokkal zaklatják: a rendőrséghez fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-vasary-andret-mocskolodo-hozzaszolasokkal-zaklatjak.htmlEgy "rajongója" rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz Vásáry André képei alá. Az énekes besokallt, és menedzsmentjével feljelentést tettek. TV + SztárokOrigoKiderült: Szenes Iván hozta össze Balázs Klárit és Korda Györgyöthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-szenes-ivan-hozta-ossze-balazs-klarit-es-korda-gyorgyot.htmlÉvtizedes sztori került elő Kordáékról a Szenes Iván-emlékkoncerten. TV + SztárokOrigoFeleségek luxuskivitelben: 3 saját vállalkozást vezet Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-felesegek-luxuskivitelben-3-sajat-vallalkozast-vezet-vasvari-vivien.htmlVivien nehezményezi, hogy a műsorban látottak alapján kitartott nőnek gondolják. Állítja, ez nem így van: keményen dolgozik, három, a párjától teljesen független vállalkozását vezeti és neveli 3 éves kislányát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.