Hámori Gabriella kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hámori Gabriella bár nem mesélt még terhességéről, hatalmas pocakját nem tudja már eldugni.

Csodálatos kismama az Örkény Színház művésze, Hámori Gabriella, aki bár nem sokat mesélt a nyilvánosság előtt még terhességéről, ám hatalmas pocakját már nem tudja tagadni. Tenki Rékával készült közös fotójukon jól látszik, hogy a kismama óriási pocakot növesztett és sugárzóbb mint valaha.

A színészek a büfében is segítenek. Készül az ebéd. #tenkiréka #hámorigabriella #büfé #főzés #ebéd

Örkény István Színház (@orkenyszinhaz) által megosztott bejegyzés,

Erdélyi Mónika új műsort kapott, Sütisuli néven lesz láthatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-erdelyi-monika-uj-musort-kapott-sutisuli.htmlBár Erdélyi Mónikát mindenki a Mónika show című műsorból ismeri, a sztár egy ideje már nem vezetett saját műsort, egészen mostanáig. TV + Sztárok--Ördög Nóra nem akarja hármasban csinálni Majkával: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-ordog-nora-nem-akarja-harmasban-csinalni-majkaval-video.htmlÖrdög Nóra és férje, Nánási Pál is játszottak Majka műsorában, Az 50 milliós játszmában, ahol plusz egy információt is sikerült megtudni a tévénézőknek...TV + Sztárok--A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban sírta el magát Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban-sirta-el-magat-homonnay-zsolt.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban vendégeskedett Homonnay Zsolt és fia, Zsombor. A fiú elárulta, édesapjának jellemző tulajdonsága, hogy szomorú, ha nem lehet a gyerekeivel. A színész és Polyák Lilla tavaly váltak el, így a srácok az addiginál kevesebb időt töltenek vele. TV + SztárokMTI/Honéczy BarnabásSztriptíztáncosként dolgozik Molnár Anikó bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171022-sztriptiztancoskent-dolgozik-molnar-aniko-batyja-22-eve.htmlNem sokat tudunk Molnár Anikó bátyjáról, talán csupán annyit, hogy nemrégen volt az esküvője. Lapinformációk szerint a srác sztriptíztáncosként dolgozik, bármilyen alkalomra "megrendelhető". TV + SztárokOrigoRisztov Éva talkshow-ja a szexuális botrányok miatt maradt el a Játékszínbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171022-risztov-eva-talkshow-ja-a-szexualis-botranyok-miatt-maradt-el.htmlA napok óta tartó magyar illetve hollywoodi szexbotrány miatt döntöttek úgy Risztov Éva és a műsor alkotói, hogy elnapolják a Játékszínben megrendezett talkshow-jukat. TV + Sztárok--A nyilvánossághoz fordult segítségért Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-a-nyilvanossaghoz-fordult-segitsegert-szabo-zsofi-kiskutyat-talalt.htmlNyíregyházán figyeltek fel egy egyedül kóborgó kiskutyára Zsófiék. Befogadták, és a Facebookon keresztül kezdték keresni a gazdáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.