Másodszor is megszólalt Verebes István Marton László ügyében

Forrás: Youtube/ATV -
Marton László Verebes István metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István az elsők között volt, aki ismert emberként megszólalt Marton László-zaklatási ügyében. Most az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt újra.

"Elképzelhető, hogy erről az egészről senki nem tudott semmit" - idézi szavait a Blikk.

"Miért nincs bennük, hogy most szólok, most utasítom vissza? Lehet, hogy megtörtént ez az egész és akkor borzalmas, de kételyt ébresztenek bennem a motívumok. Megérezném, ha ez a perverzió benne lenne a Martonban, az ő személyiségében. Ez az egész szürreális" - tette hozzá.

Forrás: Youtube/ATV

Sárosdi Lilla arról, hogy Marton László nem perel: "Nem lepődtem meg" http://www.life.hu/news/20171025-sarosdi-lilla-nem-lepodott-meg-hogy-marton-laszlo-nem-perel.htmlMégsem perel Marton László, akit már nyolc nő vádol szexuális zaklatással - tudta meg a Független Hírügynökség. Sárosdi Lilla az atv-nek kommentált. NewsOrigoLátszólag nem viselte meg a botrány Marton Lászlót, de kollégáit kerülihttp://www.life.hu/news/20171025-latszolag-nem-viselte-meg-a-botrany-marton-laszlot-allitjak-egy-cukreszdaban.htmlA meghirdetett próbára sem ment be, csak a Vígszínház melletti cukrászdáig merészkedett a lemondott főrendező, Marton László. News--Pusztító vihar Japánban, menekíteni kell az emberekethttp://www.life.hu/news/20171023-pusztito-vihar-japanban-menekiteni-kell-az-embereket.htmlEvakuálják a lakókat, rengetegen kényszerülnek otthonuk elhagyására Japánban a Lan tájfun miatt. Repülőjáratok százait törölték és a vasúti forgalmat is szüneteltették számos helyen. NewsOrigoSokkoló: megkínozták, majd megölték Zelimkhan Bakaev orosz popénekesthttp://www.life.hu/news/20171023--megkinoztak-majd-megoltek-zelimkhan-bakaev-orosz-popenekest.htmlOrosz és csecsen emberjogi források szerint Zelimkhan Bakaev orosz popénekest a csecsen hatóságok tartoztatták le, és szállították egy melegek elkülönítésére szolgáló koncentrációs táborba, ahol megkínozták, majd megölték. News--Titkos pincére bukkantak az amstetteni rém, Josef Fritzl vendégházábanhttp://www.life.hu/news/20171022-titkos-pincere-bukkantak-az-amstetteni-rem-josef-fritzl-vendeghazaban-8-ev-utan.htmlNyolc évvel letartóztatása után, az amstetteni rém, Josef Fritzl vendégházában egy titkos pincére bukkantak. News--Halálra gázolt egy gyalogost egy személygépkocsi a 44-es számú főútonhttp://www.life.hu/news/20171022-halalra-gazolt-egy-gyalogost-egy-szemelygepkocsi-a-44-es-szamu-fouton-vasarnap.htmlTragédia történt ma reggel Békésben, egy autós elutött egy gyalogost, akit nem tudtak megmenteni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.