David Duchovny még mindig nagy kanállal habzsolja az életet. 

Az X-Akták Mulder ügynökébe nők ezrei szerettek bele, de ha esetleg valaki arról lemaradt volna, akkor a Californication sármos és ellenállhatatlan Hank Moody-ja biztosan örökre beégette David Duchovny arcát az emlékezetünkbe.

Nem is csoda, hogy az 57 éves sztár még a 60-hoz közelítve is megteheti, hogy jóval fiatalabb csajokkal jár, hiszen a nők egyszerűen imádják. Mi sem jobb bizonyíték erre, minthogy nemrég Malibuban kapták lencsevégre a színészt, aki éppen a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjével, Monique Pendleberry-vel sétálgatott. 

David Duchovny szexfüggő volt, ami miatt 2009-ben egy klinikára is elmentForrás: AFP/Larry Busacca

A párost júniusban látták először nyilvánosan egy étteremben, és ha a The National Enquirer nem téved, akkor a lány nagybátyja, Dirk Drew mutatta be őket egymásnak. Kicsit furcsa azért, hogy Monique mindössze néhány évvel idősebb a sztár legnagyobb lányánál, Madelaine-nál. 

A Malibuban készült lesifotókat itt tudod megtekinteni

Szexfüggősége miatt már többször is elhagyták
David Duchovny a Kaliforgia sorozatban egy szexfüggő írót alakít. A valóságban pedig egy szexfüggő színészről beszélünk, aki 2009-ben klinikára ment az állapota miatt. Egy időre még a neje is elhagyta a színészt, akinek aztán sikerült visszakönyörögnie magát a családjához, de aztán mégis pórul járt...