Most érkezett a hír: a népszerű rádiós műsorvezető, Peller Mariann elhagyja a Petőfi Rádiót.

A Petőfi Rádió napindító műsora Peller Mariann-nal és Harsányi Leventével minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig izgalmas témákkal várta a hallgatókat: aktuális témákkal, hallgatói sztorikkal, dalpremierekkel és közlekedési információkkal segítették a hallgatókat abban, hogy örömteli legyen az ébredés. Egészen mostanáig.

Peller Mariann abbahagyja a rádiózástForrás: Instagram/Peller Mariann

A Talpra Magyar szexisen mélyhangú műsorvezetőnője, a Life.hu sztárszerzője most úgy döntött, kiszáll és nem vezeti tovább a reggeli műsort. Döntését Facebook-oldalán egy posztban indokolja:

"Hosszas gondolkodás után, nyár végére, megszületett bennem az egyáltalán nem könnyű döntés, miszerint a vállalt feladataim közül el kell engednem valamit annak érdekében, hogy anyaként és dolgozó nőként is 100%-ban helyt tudjak állni. Sajnos, én nem tudtam könnyedén beletörődni abba, hogy reggelente nem tudok ott lenni, amikor a kisfiaim ébrednek, nem tudom elkészíteni nekik a reggeli kakaót, nem tudok velük lenni, hogy elindítsam a napjukat.
Ezért úgy döntöttem, hogy egy időre elköszönök a reggeli rádiózástól. Egyrészt azért, hogy olyan édesanya lehessek, amilyennek szerintem lennem kell, másrészt, hogy teljes erőbedobással végezhessem a televíziós munkáimat. Mert időközben „megszületett" a harmadik „gyermekem" is, az Utazás a Lelked körül c. műsor."Utazás a lelked körül Peller Mariannal - a LifeTV műsoráról
Miért születtünk erre a Földre? Mi dolgunk itt? Mi a sorsfeladatunk? Mihez vagy kihez fordulunk, amikor mélypontra kerül az életünk? Miben hiszünk és miben nem? Ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenkiben felmerülnek időről időre. Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ismert és elismert vendégekkel Peller Mariann új műsorában. Minden műsornak egy-egy ismert és elismert művész, sportoló, előadó személyiség a főszereplője. Mariann velük beszélget hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról. Olyan dolgokról, melyek sokunkkal megesnek, csak éppen valamiért félünk elmesélni ezeket, nehogy bolondnak tartsanak bennünket. Majd a beszélgetésük egy pontján csatlakozik hozzájuk egy asztrológus vagy sorselemző. A félórás műsor célja, hogy az erre nyitott embereket, nézőket elgondolkodtassa és mindezt szórakoztatva tegye.

Korábban az említett műsorról Mariann így nyilatkozott a Life.hu-nak:

Szívből remélem, hogy szórakoztatónak és egyben elgondolkodtatónak találják majd az Utazás a lelked körült. A műsorral szó szerint az álmom válik valóra, mert várandós voltam második kisfiammal, amikor hajnalban nem tudtam aludni, zakatolt az agyam, és egyszer csak befészkelte magát egy ötlet, hogy ezzel a témával kellene végre kezdeni valamit. Kockázatos vállalkozás volt, mert nem tudhattam előre, mit szólnak majd az alanyaim ehhez a témához, de aki eljött, az mélyebben és őszintébben mesélt nekem a láthatatlan és megmagyarázhatatlan dolgokról az életében, mint azt reméltem.

A műsor indulása előtt Mariannal készített interjú egészét ITT olvashatod. 

Ha kíváncsi vagy az Utazás a lelked körül Peller Mariann-nal című műsor korábbi adásaira, olvasd el őket ITT