Veronai buszbaleset: kiderült, a sofőr ki tudott jutni a buszból

Forrás: AFP/Handout -
veronai buszbaleset sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részletre derül fény a veronai buszbalesettel kapcsolatban, most a sofőrről került napvilágra néhány eddig nem ismert részlet. 

A veronai buszbaleset 17 halálos áldozatot követelt, de még mindig nincs minden körülmény tisztázva, de egyre több részletre derül fény. Nemrég bebizonyosodott, hogy volt illegális póttank a buszban, és az is, hogy több ülést tettek a járműbe. Most pedig a sofőrről kerültek napvilágra információk.

A veronai buszbaleset: a sofőr magánál volt Forrás: AFP/Handout

A Bors állítása szerint a sofőr, V. János nem veszítette el az eszméletét az ütközés után. Ki tudott jutni, kiérkező rendőrök az autópálya mellett találtak rá. Néhány méterre állt a lángoló jármű előtt, a sztrádáról a hídra felvezető kijáró elején. Eszméleténél volt, de sokkos állapotban volt, azt sem tudta megmondani, hogy ki ő. Az egyik áldozat édesanyja is megszólalt, még mindig nem tudják, miért vállalt el a sofőr, akinek alvási zavarai voltak, egy 16 órás buszutat és azt is sérelmezi, hogy még nem nyilvánított részvétet sem ő sem a busztársaság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.