Az LMBTQ közösség tagjaiban sokan vannak, akik nyilvánosan, a rivaldafényben élik életüket, de legalább annyian nem szeretnék közhírré tenni szexualitásukat. A sztárok számára azonban ez nem választás kérdése. Előbb vagy utóbb ugyanis vallaniuk kell, mert a dolgok kiderülnek. Íme, azok a sztárok, akik nem maguktól coming outoltak, hanem kényszer hatására.

Kristen Stewart

Kristen Stewart büszke biszexuálisForrás: Youtube

Kristen Stewartot sem épp leszbikusként ismerte meg az ország, hiszen annak idején a színésznő nagy szerelembe esett a Twighlight révén Robert Pattinsonba. Abból azonban nem lett hosszú távú románc, Krsiten pedig szépen lassan kibújt a kislányos skatulyából, bár szexualitásáról még mélyen hallgatott. Egészen addig, amíg le nem fotózták egy másik lánnyal egymáshoz simulva. Kristen nem halogatta sokáig a beismerését, hihetetlenül büszke biszexuálisként jellemezte magát.


Matt Bomer

Matt BomerForrás: AFP/Frazer Harrison

Hiába szerette volna megtartani magának a szerelmi életét Matt Bomer, nem titkolhatta szexuális beállítottságát sokáig. A színészről ugyanis félreérthetetlen felvételek készültek. Egy paparazzi örökítette meg a pillanatot, amikor Matt és egy másik fiú csókolóznak. Ezután már nem volt mit tenni, Matt bevallotta melegségét és azt is elárulta, hogy miért titkolta. konzervatív családban nevelkedett.


T. R. Knight

Forrás: ABC

A Grace klinikából megismert sztár magánélete a sorozat miatt került a címlapokra. A színésszel életével kevésbé foglalkoztak mindaddig, amíg a forgatások alatt botrány nem tört ki. A sorozat forgatása alatt ugyanis Isiah Washington borzalmas dolgokat mondott róla. Neki távoznia kellett a sorozatból, T. R. Knight számára pedig elérkezett a beismerés ideje. Bevallotta, hogy meleg, és kifejezte, mennyire örül annak, hogy végre őszinte lehet.

Idilli családi boldogság - Meleg sztárpárok és gyermekeik


Anya, anya, gyerekek vagy apa, apa, gyerekek. A homoszexuális párok gyermekvállalása hazánkban még ma is kiveri a biztosítékot, míg a tőlünk nyugatabbra fekvő országokban már sokkal elfogadottabb, sőt majdhogynem megszokott látvány, ha egy meleg pár babakocsival sétálgat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!