Skorpióval a szájában videózta magát a férfi

Skorpió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak erős idegzetűeknek ajánlott a következő videó...

A felvétel elején egy szakállas férfi látható, aki békésen üldögél kamerája előtt. Megsimogatja a szakállát, és egy szörnyű lény bújik ki a szájából: egy skorpió.

Állítólag a férfi szoros barátságban él együtt az állattal, azt mégsem értjük, miért kellett a szájába vennie...

Baleset történt Budapesten Zuglóbanhttp://www.life.hu/news/20171031-baleset-tortent-budapesten-zugloban-kedden.htmlKét személygépkocsi ütközött össze a Róna utca és a Thököly út kereszteződésében délután 4:50 körül.NewsThinkstockTúlélték a Las Vegas-i mészárlást, majd autóbalesetben haltak meghttp://www.life.hu/news/20171101-tuleltek-a-las-vegas-i-meszarlast-majd-autobalesetben-halt-meg-a-hazaspar.htmlMajdnem egy hónap telt el azóta, hogy egy férfi Las Vegasban tüzet nyitott egy szálloda ablakából az ott koncertező tömegre. A mészárlásban 59 ember halt meg és több mint 500 ember megsebesült. NewsThinkstock7 hónapos kislányát rázta halálra Fertőendréden egy anyahttp://www.life.hu/news/20171031-hethonapos-kislanyat-razta-halalra-fertoendreden-egy-anya.htmlHéthónapos kislányát halálra rázta egy magyar anya, aki gyakran ivott alkoholt és szedett nyugtatókat. Idegesítette a gyermek sírása, ezért végzett vele. News--Megnevezték az újabb magyar szexuális zaklató színházi emberthttp://www.life.hu/news/20171031-megneveztek-az-ujabb-magyar-szexualis-zaklato-szinhazi-embert-privat-facebook-oldalakon.htmlNéhány napja egy újabb nevet emlegetnek a színházi világban, akiről állítják, visszaélt a hatalmával, és szexuálisan zaklatott nőket és férfiakat, köztük fiatalkorúakat. Privát Facebook-oldalukon többen is megnevezték a férfit, de még senki nem állt a nyilvánosság elé. News--Nagyon hideg lesz a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20171031-nagyon-hideg-lesz-a-kovetkezo-napokban-idojaras.htmlAz elmúlt napokban rendkívül lehült az idő, így, ha még nem tetted meg, vedd elő a melegebb kabátodat, és a sálat se hagyd otthon. A fázósabbak pedig nyugodtan húzzanak sapkát: megéri. News--Időjárás: újabb viharos széllökések lesznekhttp://www.life.hu/news/20171030-ujabb-viharos-szellokesek-lesznek.htmlVasárnap erős széllökések és eső kísérte a napot, de még hétfőn sem nyugodhatunk meg teljesen. Ha csillapodik is valamit a szél, még mindig viharos lesz. Elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.