sofőrszolgálat X-Faktor 2017 Gáspár Laci zenész autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laci Marcus Miller koncertjén volt a hét elején, a koncert után pedig sofőrszolgálatot hívott. Az ütközés a szórakozóhelyről való hazaúton történt, belehajtottak a kocsijába. 

"Az Andrássy út elején valaki belénk jött, nagyon megijedt mindenki, de úgy tudom szerencsére senkinek nem esett baja. Nem akarok valótlanságot állítani, nem tudom pontosan, hogy történt a baleset, de rendőri intézkedés történt. Ezek után kétszer is meggondolom, hogy kinek engedem vezetni az autómat, többet valószínűleg nem hívok sofőrszolgálatot. Hálát adok Istennek, hogy mindenki sértetlenül szállt ki az autóból, de a kocsiban azért keletkezett kár" - mesélte a Blikknek a zenész.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Som Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--Puskás Peti színésznő barátnőjét, Eke Angélát is szexuális zaklatás értehttp://www.life.hu/sztarok/20171031-puskas-peti-szineszno-baratnojet-eke-angelat-is-szexualis-zaklatas-erte.htmlPuskás Peti barátnője, a harmincéves Eke Angéla is csatlakozott azokhoz a színésznőkhöz, akik megosztották a közösségi oldalunkon azt, hogy velük is történt a nemrég kirobbant Marton-ügyhöz hasonló. Az X-Faktor mentorát barátnője őszinte vallomása megdöbbentette.TV + Sztárok--Szexi képek készültek VV Miciről és Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-szexi-kepek-keszultek-vv-micirol-es-vv-krisztianrol.htmlA ValóVilág óta sokat fogyott Mici, most szexi képeken pózol párjával, Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoFásy Ádám így emlékezett Aradszky Lászlóra a temetésén: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-fasy-adam-igy-emlekezett-aradszky-laszlora-a-temetesen-szombaton.htmlFásy Ádám is jelen volt a Szent István Bazilikában Aradszky László búcsúztatásán. A műsorvezető elmondta, nem csak munkatársak, de barátok is voltak, így a könnyekig meghatódva beszélt róla. TV + SztárokMTIÍgy búcsúzott Aradszky Lászlótól Koós János és Soltész Rezsőhttp://www.life.hu/sztarok/20171028-igy-bucsuzott-aradszky-laszlotol-koos-janos-es-soltesz-rezso-temetes.htmlAradszky László temetésén barátai és pályatársai közül Koós János és Soltész Rezső mondták a búcsúbeszédeket. Mindketten kiemelték, hogy nem tudnak elbúcsúzni, csak egy kis időre elköszönnek. Koós János hozzátette, nemsokára úgy is találkoznak.TV + Sztárok--Karda Bea Aradszky László temetésén adott interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20171028-karda-bea-aradszky-laszlo-temetesen-adott-interjut-felhaborodtak.htmlAz énekesnő a gyászbeszédek közben adott interjút az egyik televíziós csatornának, a gyászolók mellett, a bazilika közepén.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.