Egy médiaiskola tanára évekig zaklatta hetedikes és nyolacadikos diákjait, kiderült, hogy a volt feleségével is akkor kezdtett ki, amikor a nő 13 éves volt. Arra viszont ügyelt, hogy a szexuális aktusra csak 14 éves korában kerüljön sor. 

Egy médiaiskola vezetője és tanára évtizedek óta zaklathatta diákjait, főleg a hetedikeseket és a nyolcadikosakat. Általában bátortalan, sebezhető lányokat szemelt ki, akiket az iskolában vagy éppen a nyári táborokban zaklatott. Behálózta ezeket a lányokat, de lebukott: meglátták, ahogy egy 13 éves diákjával csókolózik. 

A zaklató médiatanár fiatalkorú diákjait molesztáltaForrás: Dreamstime

"Félek, sosem heveri ki a lányom, amit ez az ember tett vele! Döbbenetes, hogy hiába ítélte el a bíróság első fokon három évre, ez az ember a mai napig gyerekekkel foglalkozik. Belegondolni is szörnyű, hogy még hány kamasszal tette ugyanezt, mint az én lányommal" - mondta aBlikknek a férfit feljelentő anya, de a tanár volt felesége is megszólalt. Őt 13 évesen kerítette hatalmába a férfi. Bánkuti Anitát a nagyszülei nevelték, mivel szülei elváltak, anyja pedig alkoholista volt, vagyis ő is egy sebezhető kislány volt.

Bánkuti Anita a hír Tv Riasztás című műsorának is nyilatkozottForrás: Hír Tv/Riasztás

"Táborban voltunk. Zenét hallgattunk, beszélgettünk és szórakoztunk az asztalok körül: ő felváltva csókolózott velem és egy másik lánnyal. Akkor nem láttam ebben, ahogy a többiek sem, semmi kivetnivalót: arra gondoltam, hogy milyen boldoggá tettem a tanáromat. A szüzességemet 14 évesen vette el. Rá két évre eljött, és a nagyszüleimnek is bemutatkozott, akik a testvéremmel neveltek minket. Ismerték, hiszen ők neveltek és bejártak az iskolába, ha kellett. Akkor azért jött, hogy "engedélyt" kérjen, mert addig titokban kellett tartani, nehogy baja legyen ebből. A nagykorúságom elértével kérte, hogy házasodjunk össze. Mint mindig, ezúttal is beleegyeztem abba, amit akart. Csak évekkel később döbbentem rá, hogy ki is ő valójában! Aztán eljött a pillanat, amikor el tudtam hagyni" - mondta a nő.