Kevin Spaceyt a sorozatában dolgozók is szexuális zaklatással vádolják

Forrás: AFP/Nicholas Kamm -
Kevin Spacey House of Cards sorozat molesztálás metoo szexuális zaklatás Kártyavár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen nyolc egykori dogozó egybehangzóan állította, hogy Kevin Spacey mérgezővé tette a munkakörnyezetet a House of Cards forgatásán. Az egyik produkció-asszisztens pedig részletesen be is száolt arról, hogy őt hogyan zaklatta Spacey. A színész egyre nagyobb bajban van.

Kevin Spacey ellen először Anthony Rapp vallott, aki azt állította, hogy a színész szexuálisan zaklatta: elhívta magához egy buliba, majd részegen az ágyra fektette és fogdosni kezdte. Anthony akkor még csak 14 éves volt. Az első vád után Kevin Spacey bocsánatot kért, bár leszögezte, nem emlékszik az esetre és bejelentette, hogy meleg. A színész ellen azonban még többen vallottak az elmúlt időszakban, és most újabb vádak jelentek meg.

Kevin Spaceyt sorozatának munkatársa vádolja Forrás: AFP/Nicholas Kamm

Népszerű sorozatának, a House of Cards-nak 8 egykori dolgozója állítja, hogy Spacey mérgezővé tette a munkakörnyezetet, egyikük, egy produkciós asszisztens pedig szexuális zaklatással vádolja.

Egy alkalommal el kellett mennie Spacey-ért, és el kellett vinnie a forgatás helyszínére. Ekkor történt a zaklatás. Spacey vezetett, eközben szépen rácsúsztatta a kezét az asszisztens lábára és belenyúlt a nadrágjába.

Sokkos állapotba kerültem. Ő nagy ember volt, én pedig nagyon alacsonyan voltam a ranglétrán"

CNN

Hónapokkal a szóban forgó zaklatás előtt az asszisztens már jelentette egyszer Spacey viselkedését, de a helyzet megoldását lerendezték annyival, hgy nem hagyták vele kettesben, és mint látható, ezt sem tudták mindig megoldani.

Nincs kétségem afelől, hogy ez a ragadozó viselkedés Spacey számára rutinszerűvé vált,

Kevin Spacey apja egy náci volt, aki rendszeresen erőszakolta a színész bátyját


A színész bátyja a Kevin Spaceyt ért vádak után kitálalt a családi életükről. Elárulta, hogy apjuk egy náci volt, aki rendszeresen megerőszakolta őt, anyjuk pedig mindenről tudott. Szadista, pedofil és perverz apa "nevelte" őket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Nick Washington brutálisan megerőszakolt egy nőt http://www.life.hu/sztarok/20171102-nemi-eroszakot-kovetett-el-nick-washington.htmlDöbbentes hírek kerültek napvilágra a fiatal kosarasról. Nick Washingtonra valószínűleg ezek után börtön vár. TV + SztárokOrigoMegható sorokkal emlékezik Karda Bea Som Lajosra http://www.life.hu/sztarok/20171102-igy-emlekezik-som-lajosra-karda-bea.htmlKarda Bea a közösségi oldalán tett közzé egy posztot, amelyben megható sorokat ír volt férjéről, Som Lajosról. TV + SztárokOrigoDustin Hoffmant szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szexualis-zaklatassal-vadoljak-dustin-hoffmant.htmlDusstin Hoffmant Anna Graham Hunter írónő vádolja szexuális zaklatással. Az akkor 17 éves lányt a színész többször fogdosta, és illetlen, szexuális beszélgetést folytatott vele. Hiába jelentette vezetőjének az esetet az akkor fiatal lány, azt a választ kapta, hogy áldozza fel az értékrendje néhány pontját a produkció érdekében. TV + Sztárok--Örök kizárásra került Harvey Weinstein http://www.life.hu/sztarok/20171101-orokre-kizartak-harvey-weinsteint.htmlAz Amerikai Producerek Céhe döntött Harvey Weinstein ügyében: örökre kizárta a producert. TV + Sztárok--Színházi szexuális zaklatás: Gregor Bernadett is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171102-szinhazi-szexualis-zaklatas-gregor-bernadett-is-kitalalt.html20 éven keresztül hallgatott a szexuális megaláztatásairól Gregor Bernadett, aki a Színművészeti Egyetemen végzett, de olyan sok rossz emléke van, hogy még az osztálytalálkozóra sem ment el. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huAzt állítják, hogy nincs pénz Som Lajos temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171102-azt-allitjak-hogy-nincs-penz-som-lajos-temetesere.htmlSom Lajost 70 évesen érte a halál, de már hosszú ideje kórházban kezelték. Arról egyelőre még nem adtak hírt, mikor lesz a végső búcsúja, de egy közeli ismerőse szerint nincs is pénz a temetésére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.