Összesen nyolc egykori dogozó egybehangzóan állította, hogy Kevin Spacey mérgezővé tette a munkakörnyezetet a House of Cards forgatásán. Az egyik produkció-asszisztens pedig részletesen be is száolt arról, hogy őt hogyan zaklatta Spacey. A színész egyre nagyobb bajban van.

Kevin Spacey ellen először Anthony Rapp vallott, aki azt állította, hogy a színész szexuálisan zaklatta: elhívta magához egy buliba, majd részegen az ágyra fektette és fogdosni kezdte. Anthony akkor még csak 14 éves volt. Az első vád után Kevin Spacey bocsánatot kért, bár leszögezte, nem emlékszik az esetre és bejelentette, hogy meleg. A színész ellen azonban még többen vallottak az elmúlt időszakban, és most újabb vádak jelentek meg.

Kevin Spaceyt sorozatának munkatársa vádoljaForrás: AFP/Nicholas Kamm

Népszerű sorozatának, a House of Cards-nak 8 egykori dolgozója állítja, hogy Spacey mérgezővé tette a munkakörnyezetet, egyikük, egy produkciós asszisztens pedig szexuális zaklatással vádolja.

Egy alkalommal el kellett mennie Spacey-ért, és el kellett vinnie a forgatás helyszínére. Ekkor történt a zaklatás. Spacey vezetett, eközben szépen rácsúsztatta a kezét az asszisztens lábára és belenyúlt a nadrágjába. Sokkos állapotba kerültem. Ő nagy ember volt, én pedig nagyon alacsonyan voltam a ranglétrán" - mondta az áldozat. Miután megérkeztek a helyszínre ő még segített bepakolni Spacey holmijait a lakókocsijába, ekkor a színész megint illetlenül fogdosta. A produkciós assziszten közölte vele, hogy nem érzi magát jól ebben a helyzetben, Spacey erre otthagyta az egész forgatást. A férfi nem akart ennél részletesebben beszámolni a történtekről a CNN-nek, mert még mindig fél, hogy felismernék. Tapogatós sztoriból azonban volt bőven.

Hónapokkal a szóban forgó zaklatás előtt az asszisztens már jelentette egyszer Spacey viselkedését, de a helyzet megoldását lerendezték annyival, hgy nem hagyták vele kettesben, és mint látható, ezt sem tudták mindig megoldani. Nincs kétségem afelől, hogy ez a ragadozó viselkedés Spacey számára rutinszerűvé vált, és az én tapasztalatom csak egy a sok közül. Minden fiatal férfi számára, aki a sorozatban dolgozott mérgező volt a környezet Spacey miatt" - mondta a CNN-nek az asszisztens, akinek történetét másik hét kollégája igazolja. A lapnak nyilatkozó dolgozók egyöntetűen állították, hogy Spacey egy ragadozó volt. A színész az egyre szaporodó vádakra válaszul bejelentette, hogy elvonul kezelésre, a szóvivője pedig azt, hogy ő és csapata, a Creativ Artists Agency, megszakítja a kapcsolatot a színésszel. A Netflix pedig leállította a House of Cards hatodik évadának forgatását. 

Kevin Spacey apja egy náci volt, aki rendszeresen erőszakolta a színész bátyját


A színész bátyja a Kevin Spaceyt ért vádak után kitálalt a családi életükről. Elárulta, hogy apjuk egy náci volt, aki rendszeresen megerőszakolta őt, anyjuk pedig mindenről tudott. Szadista, pedofil és perverz apa "nevelte" őket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.