Tallós Ritát egy kopogás mentette meg a nemi erőszaktól

Forrás: FEM3 -
Tallós Rita nemi erőszak metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tallós Rita, a Jóban Rosszban egykori színésznője is elmondta, hogyan lett majdnem szexuális erőszak áldozata. A Best magazinnak beszélt az őt ért traumáról.  

"Én is mentem fel tanár lakására a főiskolán, és eszembe se jutott 19 évesen, hogy egy bácsi mit akarhat velem. Akkor megúsztam, talán mert látta rajtam, hogy nem az a lány vagyok, akivel ilyent meg lehet csinálni. Később azonban volt, amikor csak a szerecse mentett meg, amikor már az illető a tettlegességtől sem riadt vissza. Ha nem kopogtatnak véletlenül az ajtón, nem tudok elmenekülni abból a szobából, ahol a nagy hatalmú férfi azt gondolta, pozíciója miatt bármit megtehet velem" - meséli Tallós Rita.

Tallós Rita Forrás: FEM3

Azt mondja, fel tudta dolgozni a traumát, és nem sérült. Akkor nagyon megdöbbent, sokkos állapotba került, de fel sem merült benne, hogy elmenjen a rendőrségre. Tallós szerint nem az a lényeg, hogy valakivel megtörténik-e a dolog, vagy csak egy kísérlet az, amiből elmenekül. Az igazi aljasság az, ha egy férfi a hatalmából adódóan próbálkozik. Nem udvarolni, hódítani akar, hanem megaláz.

"Még rengeteg hasonló csontváz van a szekrényben, de nem az én dolgom elmondani, hogy mit hallottam" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.