Hajós András szextörténeteivel sokkolta közönségét, ám amikor a szerezők szóltak neki, hogy ezt nem kellene, távozott a színpadról.

A TASZ, azaz Társaság A Szabadságjogokért egyik rendezvényén lépett fel Hajós András, ahol akkor szólalhatott meg, ha a közönség soraiban ülők pénzt dobtak egy bizonyos persejbe.

"A buli már 19:30-tól megy, de nekem este 9-től az lesz a dolgom, hogy csak akkor beszélhetek, standupolhatok, gitározhatok, ha pénzt dobnak (mint mikor a gettóban az utcán nőttem fel és kennyérre valóért kalapoltam...). Az összegyűlt adományból az ünnepek alatt kórházban fekvő gyerekek kapnak csomagokat. Mindenkit elvárok, ezúttal hajnalig szeretnék beszélni!" - írta az esemény előtt oldalára Hajós.

Hajós András faképnél hagyta közönségétForrás: TV2

A Bors írta meg,hogy a probléma akkor kezdődött, amikor a sztár saját szextörténeteiről kezdett mesélni. Többen elképedtek a hallottakon, ugyanis Hajós Bíró Ica iránti rajongásáról, fiatalkori szexuális kalandjairól mesélt, valamint azt is részletezte, miért és hogyan nem lett homoszexuális.  Ekkor lépett közbe a TASZ ügyvezetője, Kapronczay Stefánia, aki leintette a sztárt.

Mi a baj? Ne folytassam? Hát jó... - kérdezte meglepődötten a népszerű tévés, majd elhagyta a helyszínt.

"Hajós András már nagyon régóta támogatja a TASZ munkáját. Nagyon sok rendezvényünkön és kampányunkban részt vett már. A mostani fellépése után, még ott a helyszínen megbeszéltük vele a nézeteltérésünket, és megegyezünk abban, hogy továbbra is együttműködünk. A későbbiekben sem a TASZ, sem pedig Hajós András részéről nem kívánunk erről nyilatkozni" - mondta Kertész Anna, kommunikációs vezető.