A Sztárban Sztár versenyzője döbbenten áll az események előtt. Durva dolgokat tapasztal a rajongóival. 

A 25 éves Tamás elmesélte, hogy nemrég egy koncertje után a rajongóknak volt lehetőségük közös fotók készítésére. Ekkor történt az erőszakos csók eset, de máskor is tapasztalt már meglepő dolgokat:

"Ilyenkor van biztonsági személyzet, de őket kikerülve egyszer csak mellettem termett egy lány, aki két kézzel megragadta a fejem és erőszakkal le akart smárolni. De egy korábbi koncerten az is előfordult, hogy amikor a színpadon közelebb léptem a közönséghez, pár lány elkezdte simogatni a hímtagomat. Ugrottam egyet hátra, és jeleztem, átléptek egy bizonyos határt." - mesélte döbbenten az énekes. 

Tamás teljesen el van képedve egyes emberek viselkedésénForrás: Facebook/Horváth Tamás

Tamás egyébként is az igaz szerelmben hisz, és akkor sem használná ki az ilyen helyzeteket, ha nem élne boldog házasságban a párjával, Andreával. Azt is elmondta, hogy időnként meglepetten olvassák azokat a szerelmes leveleket, amelyeket a rajongók Tamásnak címeznek: 

"Döbbenten olvastuk a feleségemmel, amikor egy másik rajongóm leírta nekem, hogy bármit megtehetek vele, amit szeretnék. Ijesztő volt. Visszaírtam neki, hogy inkább tartogassa magát az igazinak" - írta meg a Blikk