Jövő év januárjáig nyomoz a rendőrség Gáspár Győző csalási ügyében, a showman ráadául ismét szerepel a NAV adóslistáján. Már csaknem 100 millió a tartozása - írja a Bors.

A NAV harmadik negyedéves adóslistája szerint Győzi 24,3 millióval tartozik, ehhez pedig még 34,1 millió forint bírság és kamattartozás társul. És ha ez még nem lenne elég: Győzőt és több társát költségvetési csalással gyanúsítják, áprilisban ki is hallgatták ez miatt. A gyanú szerint tíz autót többször is eladtak, ezzel negyven millió adóhiányt okozva az álllamnak.

Gáspár Győző nagyon sokkal tartozik a NAV-nakForrás: Instagram/gaspargyozo

A lap megkeresésére Gáspár Győző szűkszavúan az ügyvédjéhez irányított. "Január 18-ig meghosszabbították a nyomozást, a védelemnek pedig több indítványa is bent van a nyomozóhatóságnál, de ezekre nem kaptunk választ, így panasszal éltünk az illetékes ügyészségnél. Vádemelés nem történt, és a meggyanúsított gazdasági társaságokhoz Gáspár úrnak semmilyen köze sincs, de az ezt bizonyítani kívánó indítványunkra sem kaptunk választ" - mondta Dr. Juhász Roland, Gáspár Győző ügyvédje.