szexuális erőszak Charlie Sheen nemi erőszak pedofilia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HIV fertőzéssel küzdő világsztárt azzal vádolják, hogy 19 éves korában megrontotta kollégáját, az akkor 13 éves Corey Haim-ot.

A Lucas című film forgatása alatt rontotta meg 13 éves kollégáját Charlie Sheen, aki akkor 19 éves volt - írta meg a Daily Mail.

Dominick Brascia színész azt állítja, Haim 2010-ben, halála előtt elárulta neki, hogyan történt a gyalázatos eset.

Charlie Sheen egy 13 éves fiút rontott meg Forrás: AFP/Frederic J. Brown

"Haim azt mondta, Sheennel szexelt, amikor a Lucast forgatták. Azt mondta nekem, hogy szívtak és szexeltek. Análisan közösültek. Azt is elmondta, hogy miután megtörtént a dolog Sheen távolságtartó és elutasító lett."

Egy másik színész, Corey Feldman könyvében is utalt Haim felnőtt férfival történt kapcsolatára, abban ezt írta:

"A Lucas című film során Haim elmesélte, hogy egy felnőtt férfi meggyőzte őt arról, hogy teljesen normális dolog lefeküdnie egy fiatal fiúnak egy idősebb férfival. Két kocsi között az ebédszünetben bújtak el."

Feldman sosem nevezte meg Sheent, de sokak számára egyértelmű, hogy róla szólt a történet.

Sheen mindent tagad.

Sztárok, akik hazudtak a korukkal kapcsolatban http://www.life.hu/sztarok/20171108-sztarok-akik-nem-vallottak-be-a-valos-korukat.htmlA hírességek közül is akadnak olyanok, akik valamilyen okból kifolyólag felfelé vagy lefelé kerekítették a korukat. De vajon kik ezek, és miért tettek így? TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor elfenekelte kollégáját: videó!http://www.life.hu/sztarok/20171108-kerenyi-miklos-gabor-elfenekelte-kollegajat.htmlKerényi Miklós Gábort többen is vádolják zaklatással, Maros Ákos volt az első, aki névvel és arccal vállalta a vele történteket: elmonda, hogy fiatal táncosként KERO vállfával fenekelte el. Egy ilyen eseménynek a nézők is lehettek már szemtanúi, ugyanis a rendező már egy tévéműsorban is bemutatta a fenekelést. TV + Sztárok--Brunner Márta, a Mindent vagy semmit egykori házigazdája elárulta, miért hagyta abba a tévézésthttp://www.life.hu/sztarok/20171108-brunner-marta-elarulta-miert-hagyta-abba-a-tevezest.htmlAz egész ország ismeri Brunner Mártát, hiszen éveken keresztül szerepelt a tévében, majd aztán teljesen eltűnt. A városi nyüzsgés helyett ő a vidéki nyugalmat választotta. Így él most a Mindent vagy semmit háziasszonya. TV + SztárokOrigoMarilyn Manson hamis puskát fogott a közönségére: sokan felháborodtakhttp://www.life.hu/sztarok/20171108-marilyn-manson-hamis-puskat-fogott-a-kozonseger.htmlMarilyn Manson San Bernardinóban adott koncertet, ott ahol két évvel ezelőtt leglább 14-en vesztették életüket egy lövöldözésben. Az énekes egy hamis félautomata puskával állt színpadra, ami sokaknak nem tetszett. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor nyilatkozott a körülötte kialakult botrányról: szerinte nem lépett át határthttp://www.life.hu/sztarok/20171108-kerenyi-miklos-gabor-nyilatkozott-a-korulotte-kialakult-botranyrol.htmlKerényi Mikós Gábort felmentette a munkavégzés alól az Operettszínház, miután zaklatási botrányba került. Az egyik áldozat névvel és arccal is vállalta a vele történteket, az ügyben a színház vizsgálatot folytat, az egykori művészeti vezető pedig interjút adott az esettel kapcsolatban: azt mondta, a művész szabadsággal élt, mindent a tehetségek fejlesztése érdekében tett. TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor nyilatkozott a körülötte kialakult botrányról: szerinte nem lépett át határthttp://www.life.hu/sztarok/20171108-kerenyi-miklos-gabor-nyilatkozott-a-korulotte-kialakult-botranyrol.htmlKerényi Mikós Gábort felmentette a munkavégzés alól az Operettszínház, miután zaklatási botrányba került. Az egyik áldozat névvel és arccal is vállalta a vele történteket, az ügyben a színház vizsgálatot folytat, az egykori művészeti vezető pedig interjút adott az esettel kapcsolatban: azt mondta, a művész szabadsággal élt, mindent a tehetségek fejlesztése érdekében tett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.