Sebestyén Ági kitálal: Pumped Gabo miatt veszítette el családját

Forrás: RTL Spike -
balhé Sebestyén Ágnes féreg Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Ági lejáratóhadművelete tovább halad. Úgy tűnik, még mindig tud újat mondani arról, milyen szörnyen elbánt vele exe, Pumped Gabo.

Ági most a Blikknek mesélte el, hogyan hagyta cserben a kigyúrt testű macsó a hozzá legközelebb álló személyeket.

Ági és VV Soma: ők ketten mindig kiálltak Gabo mellett, mégis elbánt velük Forrás: RTL Spike

"Hűséges voltam, és szerettem is, cserébe megalázott ország-világ előtt. Minden kapcsolatot megszakítottam vele, sőt még az anyukájával is, akit nagyon szerettem. Annak idején, amikor kiderült róla a meleg pornós dolog, mindenki kerülte, a barátai nem álltak vele szóba, csak én és Soma álltunk ki mellette. Elveszítettem miatta a családomat és az összes barátomat, feláldoztam minden kapcsolatomat érte, és nem kaptam cserébe semmit. Naiv voltam, de már nem, csak az a baj, hogy nagy árat fizettem ezért a tapasztalatért. (...) A forgatások alatt és a kész műsorból egyre több dolog derült ki, aztán Soma elmondta nekem, hogy úton-útfélen megcsalt, egy igazi féreg, az anyját eladná öt fillérért" - mesélte a lapnak Ági, aki állítása szerint teljesen leszámolt Gabóval, hallani sem akar már róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.