Évek óta nem tudják, hogy pontosan hogyan halhatott meg Kardosné Gyurik Krisztina. Egy korábban  rendőrként dolgozó férfi azonban új elmélettel állt elő.

Négy éve nem találja a rendőrség annak a soroksári nőnek a gyilkosát/gyilkosait, akik 2013. szeptember 25-én megerőszakolták, majd megölték Krisztinát Szigetdűlőn. Az elkövetőt/elkövetőket annak ellenére sem találták meg, hogy nyomravezetői díjat ajánlottak fel. Az összeget a gyilkosság egyéves évfordulójához közeledve már egymillió forintra emeltek, majd tavaly ötmillióra tolták fel

Négy éve nem találja a rendőrség a soroksári nő gyilkosát (képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Azóta sem sikerült kézre keríteni a tettest, de egy évekig rendőrként dolgozó férfi, Szántó Csaba most új elmélettel állt elő:

"(...)Véleményem szerint a gyilkos, akit keresünk, mert meggyőződésem, hogy egy elkövetőről van szó, valahol a környéken, vagyis Soroksáron vagy Pesterzsébeten él: nagyon jól ismerte a kietlen részt, ahol a bűntény történt." - mesélte Csaba, aki szerint a gyilkosok többnyire olyan területeket választanak a bűncselekmény elkövetéséhez, amit jól ismernek, és biztonságosnak éreznek. 

"Véleményem szerint biztos az is, hogy készült a támadásra, és nem hirtelen, a pillanat hevében cselekedett. Úgy gondolom, hogy a bokros, erdős részen lapulva, lesben állva várta áldozatát" - írta meg a Blikk