Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Story4 ArcKép című műsorában vallott arról, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától.

Ördög Nóra 2014 nyarán igazolt át az RTL Klubtól a TV2-höz, 13 év után váltott. Egykori munkaadója azonban nem felejt. Kolosi arról beszélt Kadarkai Endrének, hogy mennyire fájt neki Nóra távozása:
"Annak idején nagyon fájt. Annak idején kifejzetten úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhagyás, hogyne. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az RTL-től, amit csak megkaphatott. Nagyon jól teljesített is, tehát azért én szeretem ilyenkor hozzátenni, hogy oké, de ott van a másik oldal is, mert lehet, hogy ő mindent megkapott, de meg is érdemelte, hogy megkapja. És azt egy kifejezett cserbenhagyásnak tartottam, amit csinált, ráadásul úgy, ahogy csinálta."

Kolosi elmondása szerint a műsorvezető úgy ment be felmondani, hogy már megvolt a megállapodás a másik oldallal.Elvárta volna, hogy Nóra jelezze, hogy megkeresték. A vezérigazgató-helyettes korábban azt mondta, hogy aki elhagyja a csatorát, annak nincs visszaút, mert nem lenne eszközük arra, hogy visszatartsák azt, aki csak azért akar elmenni máshova, hogy mondjuk két év múlva sokkal jobb feltételeket alkudjon ki magának.