Kolosi Péter: Ördög Nóra csalódást okozott, nincs visszaút

Kolosi Péter Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Story4 ArcKép című műsorában vallott arról, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától.

Ördög Nóra 2014 nyarán igazolt át az RTL Klubtól a TV2-höz, 13 év után váltott. Egykori munkaadója azonban nem felejt. Kolosi arról beszélt Kadarkai Endrének, hogy mennyire fájt neki Nóra távozása:
"Annak idején nagyon fájt. Annak idején kifejzetten úgy éreztem, hogy ez egy cserbenhagyás, hogyne. Szerintem Nóri mindent megkapott szakmailag az RTL-től, amit csak megkaphatott. Nagyon jól teljesített is, tehát azért én szeretem ilyenkor hozzátenni, hogy oké, de ott van a másik oldal is, mert lehet, hogy ő mindent megkapott, de meg is érdemelte, hogy megkapja. És azt egy kifejezett cserbenhagyásnak tartottam, amit csinált, ráadásul úgy, ahogy csinálta."

Kolosi elmondása szerint a műsorvezető úgy ment be felmondani, hogy már megvolt a megállapodás a másik oldallal.Elvárta volna, hogy Nóra jelezze, hogy megkeresték. A vezérigazgató-helyettes korábban azt mondta, hogy aki elhagyja a csatorát, annak nincs visszaút, mert nem lenne eszközük arra, hogy visszatartsák azt, aki csak azért akar elmenni máshova, hogy mondjuk két év múlva sokkal jobb feltételeket alkudjon ki magának.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.