Gáspár Bea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besokallt az őket kritizálóktól Gáspár Bea, és az Instagramon üzent nekik. 

"Ezt azoknak ajánlom, akik csak és kizárólag, főállásban a mi életünket vizslatják és bírálják valamint kritizálják. Mindenki otthon söprögessen, mindenkinek van szemete!" - írta Bea asszony.

Bejegyzéséhez több hozzászólás is született, íme néhány:

"Ne foglalkozzatok velük. Az fáj nekik,hogy ti szarból is várat építettetek. Miközben ők csak dobálják. De lemerem fogadni,hogy néhány ember a fél karját adná,hogy egy napig a bőrödbe bújjon. Kitartást nektek!"

"Az a baj, hogy Gyozikenek annyira bicskanyitogato a stilusa, hogy ezert beszel mindenki rolatok, nem azert ami veletek tortenik, mert puff barkivel megeshet!Hiba kedvellek teged Bea nagyon sajnallak, hogy ilyen tarsad van aki igy viselkedik!Nem is ertem mikor latlak titeket egyutt, Te egy karakan oszinte No vagy...O meg hat azt hagyjuk!Kitartast kivanok neked es gyerekeidnek!"

Elhunyt Lil Peep, New York-i emo-hiphop művész és Youtube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-elhunyt-lil-peep-new-york-i-emo-hiphop-muvesz-es-youtube-sztar.htmlLegutóbbi kipjéért odavoltak a rajongói. TV + SztárokThinkstockHiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka ishttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hianyolta-berki-krisztiant-hodi-pamelaval-kozos-kutyajuk-chloeka-is.htmlVisszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. TV + SztárokOrigoVáratlanul visszavonult Lena Meyer-Landrut német popsztár, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171111-varatlanul-visszavonult-lena-meyer-landrut-nemet-popsztar-a-2010-es-eurovizios-dalfesztival.htmlNem jelenik meg az új lemeze és tervezett turnéját is lemondta Lena Meyer-Landrut német popsztár, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese. TV + Sztárok--Ismét bíróság előtt Pártos Csilla és volt férje ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20171111-ismet-birosagon-egyezkedett-partos-csilla-es-volt-ferje-nem-tudnak-megegyezni.htmlNovember 9-én, csütörtök délelőtt tárgyalták Pártos Csilla és volt férje, Sz. Csaba ügyét a Fővárosi Törvényszéken, de ismét nem született megegyezés. TV + SztárokOrigoUtolsó pillanatban mondta le az Esti Frizbiben való részvételt Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kerenyi-miklos-gabor-utolso-pillanatban-mondta-le-az-esti-frizbiben-hajdu-peternel-valo-reszvetelt.htmlKerényi Miklós Gábort hetekkel ezelőtt hívták Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorába, de nem reagált semmit, majd egy nappal a felvétel előtt jelezte, hogy mégis szeretne részt venni. Aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, szerdán, a műsor felvételének napján mondta le a részvételt. TV + Sztárok--Som Lajosnak leállt a keringése, az okozta a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20171031-som-lajosnak-leallt-a-keringese-az-okozta-a-halalat.htmlAhogy megírtuk, hétfő délután a Péterfy Sándor Kórház belgyógyászatának hipertóniai osztályán tragikus hirtelenséggel elhunyt Som Lajos. Azóta kiderült, mi volt az oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.