Hajdú Péter egyik legnagyobb álma volt fiatalon, hogy nagy családban töltse a karácsonyt, ami évekig sikerült is, de idén sajnos a gyermekei nélkül tölti a szentestét. 

Hajdú Péter szülei elváltak, ezért sokáig a karácsonyt az édesanyjával kettesben töltötte. Fiatalon ezért nagy családról álmodozott, és arról, hogy közösen töltik majd az ünnepeket, ami évekig így is volt, de idén már sajnos a gyermekei nélkül tölti a szentestét.

Hajdú Péter idén a gyermekei nélkül tölti a szentestétFotó: Mudra László /Origo

„Nekem az volt az álmom, hogy egy nagy családban töltsem majd a szentestéket, amikor felnőtt leszek, és ez egy pár évig sikerült, most nem. Egyelőre most úgy néz ki, hogy külön töltjük a szentestét a gyerekekkel, de nyilvánvalóan ezt az álmomat nem adom fel" – mondta Hajdú Péter, mikor az Álomutazó című mesemusical kapcsán az álmairól kérdezték. Arra is válaszolt, hogy mit választana, ha csak egy kívánsága teljesülhetne. „Most, hogy az ember egészséges, nyilván nem az egészséggel kapcsolatban kérnék, most, hogy jól futnak a műsoraim, nem a sikerrel kapcsolatban kérnék. Nehéz azt gondolom, és nem szabad állandóan a múltba sem fordulni. Összességében talán egy szóval tudnám megfogalmazni: boldogságot" - árulta el Hajdú Péter.