Hajdú Péter nem a gyermekeivel tölti a szentestét: videó

szenteste család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter egyik legnagyobb álma volt fiatalon, hogy nagy családban töltse a karácsonyt, ami évekig sikerült is, de idén sajnos a gyermekei nélkül tölti a szentestét. 

Hajdú Péter szülei elváltak, ezért sokáig a karácsonyt az édesanyjával kettesben töltötte. Fiatalon ezért nagy családról álmodozott, és arról, hogy közösen töltik majd az ünnepeket, ami évekig így is volt, de idén már sajnos a gyermekei nélkül tölti a szentestét.

Hajdú Péter idén a gyermekei nélkül tölti a szentestét Fotó: Mudra László /Origo

Egyelőre most úgy néz ki, hogy külön töltjük a szentestét a gyerekekkel,

Most, hogy az ember egészséges, nyilván nem az egészséggel kapcsolatban kérnék, most, hogy jól futnak a műsoraim, nem a sikerrel kapcsolatban kérnék. Nehéz azt gondolom, és nem szabad állandóan a múltba sem fordulni. Összességében talán egy szóval tudnám megfogalmazni: boldogságot"

Egy világ omolhat össze, amikor a gyerek rájön, hogy nincs Mikulás, se Jézuskahttp://www.life.hu/csalad/20171127-nincs-mikulas-nincs-jezuska-szuloi-karacsonyi-adventi-hazugsagok.htmlA legtöbb szülő automatikusan behozza gyermeke életébe a csizmácskába csokit rejtő Mikulást, a karácsonyfa alá titkon ajándékot hozó Jézuskát, angyalkát. De mi történik, amikor kiderül, hogy ez az egész csak egy nagy átverés? CsaládOrigoTrokán Anna visszatért a színpadra http://www.life.hu/csalad/20171129-trokan-anna-ujra-szineszkedik-es-magaval-viszi-a-kisfiat-is.htmlTrokán Anna szerint a nyilvános szoptatásban semmi különleges nincs. Család--Minden, amit tudnod kell Meghan Markle családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20171129-minden-amit-tudnod-kell-meghan-markle-harry-herceg-jegyesenek-csaladjarol.htmlMeghan tudja, hogy a szülei és a közeli barátai számára hirtelen és meglepő volt az a fajta médiafigyelem, ami a Harryvel való kapcsolata hozott az életükbe. Ugyanakkor ez senkit sem zavar, hiszen életében nem látták őt még ilyen boldognak. Nézzük meg, hogy kik is tartoznak tulajdonképpen a leendő brit hercegné családjába, és voltaképpen mit is tudunk róluk. Család--Szinetár Dóra még egy ideig főállású anyuka lenne Benjámin melletthttp://www.life.hu/csalad/20171128-szinetar-dora-meg-egy-ideig-foallasu-anyuka-lenne.htmlImádja a gyermekével, Benjáminnal töltött perceket Szinetár Dóra. A háromgyerekes édesanya a következő időszakot is a családjának szenteli, és a tervek szerint a jövő ősszel vállal majd egy-két szerepet az Operettszínházban. CsaládOrigoCooky elárulta a születendő gyermeke nevéthttp://www.life.hu/csalad/20171123-cooky-elarulta-hogy-fogjak-hivni-gyermeket.htmlCookyt már nem sok választja el attól, hogy végre apuka legyen. Barátnője ugyanis nemsokára megszüli közös gyermeküket. A műsorvezető pedig elárulta, hogyan fogják hívni a csöppséget. CsaládOrigoCsaládon belüli erőszak miatt tartóztatták le Naya Rivera színésznőthttp://www.life.hu/csalad/20171127-csaladon-beluli-eroszak-miatt-tartoztattak-le-naya-rivera-szinesznot.htmlA híres musicalsorozatból, a Glee – Sztárok leszünk!-ből ismert színésznőt, Naya Riverát szombat este tartóztatták le családon belüli erőszak miatt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.