Majka millióktól esik el a rádiók miatt

Forrás: TV2 -
bukás zene rádió Majka kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nem érti, miért mellőzik a számait a rádiók, de mostmár kifejezetten zavarja, hogy milliókat húznak ki a zsebéből. 

Magyarországon Majka a legsikeresebb előadók közé tartozik, éppen ezért nem érti, hogy a fővárosi rádiók miért nem játsszák a számait. Pedig bizony komoly rajongótáborral rendelkezik például a YouTube-on is.

A Belehalok című slágerét több, mint 48 millió ember tekintette meg, a Mindenki táncol-t pedig szintén több, mint 7 millió ember látta, pedig még csak a múlt hónapban került fel a hivatalos klip a videómegosztóra.

"Ha egy félig sikeres emberke lennék, akkor azt mondom, hogy jó, elfogadom, nem szeretik a dalaimat. De ez nem így van." - mondta a zenész, aki nem tartja kizártnak, hogy személyes ellentétek miatt nem játsszák a dalait.

Majka nem érti, miért mellőzik a dalait a fővárosi rádiók Forrás: TV2

"Ez inkább elvi kérdés, de nem titok, éves szinten milliókat húznak ki a zsebemből, aminek nem meglepő módon nem örülök. Egyedül a Music FM-től hívott fel egy vezető, aki azt mondta, hogy a tesztek szerint nem „létjogosult" a számunk lejátszása. Szívesen megnéznék egyszer egy ilyen tesztet, hogy egyáltalán szereplünk-e benne" - mesélte a sztárapuka, aki nem érti, hogy miért ne lenne létjogosultságuk, miközben pillanatok alatt fogynak el a koncertjegyeik, és a klipjeiket is többmillióan imádják.

"Bízunk benne, hogy minket csak tévesen emlegetett Majka ebben a témában, ami egyébként zseniális fogás volt tőle, hiszen foglalkoznak ezzel a témával az emberek. Kapcsolatban vagyunk egymással, járt már nálunk, és játszunk is Majkától dalokat. A Kollányi Zsuzsival közös Elég lesz több mint ötszázszor lement, az új számát pedig hamarosan bemutatjuk" - reagálta a téma kapcsán a Rádió1 a Blikknek. A Music Fm lezártnak tekinti az ügyet, a Petőfi Rádió pedig nem válaszolt a megkeresésre.

Pápai Joci nem hagyta dolgozni a feleségét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-papai-joci-nem-hagyta-dolgozni-a-feleseget.htmlNem fél Pápai Joci markáns véleményét a nézők elé tárni az Appra magyar! című műsorban. Arról is határozottan nyilatkozott, hogy a nőknek mikor kell visszamenniük dolgozni a szülés után: ő például sosem hagyta dolgozni a feleségét. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÉdesapját gyászolja Hozsó, a Kozmix együttes tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20171130-edesapjat-gyaszolja-hozso-a-kozmix-egyuttes-tagja.htmlBorzasztó tragédia történt néhány hete a Kozmix együttes billentyűsével, Hozsóval: elvesztette édesapját. TV + SztárokOrigoRubint Réka az Appra magyar!-ban vallotta be, hogy fiatalon egy ismert emberrel kavart: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-rubint-reka-az-appra-magyarban-vallotta-be-hogy-fiatalon-egy-ismert-emberrel-kavart.htmlAz Appra magyar! című műsorban Réka gátlástalanul vallott egy afférjáról, mely egy sokak által ismert emberrel történt, aki viszont lerázta őt. TV + SztárokOrigoSzebeni István a Facebookon kér segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szebeni-istvan-musorvezeto-a-facebookon-ker-segitseget.htmlSzebeni István a Facebookon kért segítséget a követőitől, szeretné, ha összefognának és adakoznának egy daganatos betegséggel küzdő kisfiúnak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzente Vajk lehet Kerényi Miklós Gábor utódja az Operettszínházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-szente-vajk-lehet-kerenyi-miklos-gabor-utodja-az-operettszinhazba.htmlA Budapesti Operettszínházban tárgyalt Szente Vajk. Lapinformációk szerint ő léphet a szexuális zaklatások vádjával elbocsátott Kero helyére. TV + SztárokOrigoLakásából vihették el VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171130-lakasabol-vihettek-el-vv-fanni.htmlMár tíz napja eltűntnek nyilvánították VV Fannit, akiről szerettei az ég világon semmit nem tudnak. Lapinformációk szerint egy németországi bordélyban tarthatják fogva, ugyanis egy német erotikus oldalon képeket találtak a lányról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.