Majka nem érti, miért mellőzik a számait a rádiók, de mostmár kifejezetten zavarja, hogy milliókat húznak ki a zsebéből. 

Magyarországon Majka a legsikeresebb előadók közé tartozik, éppen ezért nem érti, hogy a fővárosi rádiók miért nem játsszák a számait. Pedig bizony komoly rajongótáborral rendelkezik például a YouTube-on is. 

A Belehalok című slágerét több, mint 48 millió ember tekintette meg, a Mindenki táncol-t pedig szintén több, mint 7 millió ember látta, pedig még csak a múlt hónapban került fel a hivatalos klip a videómegosztóra. 

"Ha egy félig sikeres emberke lennék, akkor azt mondom, hogy jó, elfogadom, nem szeretik a dalaimat. De ez nem így van." - mondta a zenész, aki nem tartja kizártnak, hogy személyes ellentétek miatt nem játsszák a dalait. 

Majka nem érti, miért mellőzik a dalait a fővárosi rádiókForrás: TV2

"Ez inkább elvi kérdés, de nem titok, éves szinten milliókat húznak ki a zsebemből, aminek nem meglepő módon nem örülök. Egyedül a Music FM-től hívott fel egy vezető, aki azt mondta, hogy a tesztek szerint nem „létjogosult" a számunk lejátszása. Szívesen megnéznék egyszer egy ilyen tesztet, hogy egyáltalán szereplünk-e benne" - mesélte a sztárapuka, aki nem érti, hogy miért ne lenne létjogosultságuk, miközben pillanatok alatt fogynak el a koncertjegyeik, és a klipjeiket is többmillióan imádják. 

"Bízunk benne, hogy minket csak tévesen emlegetett Majka ebben a témában, ami egyébként zseniális fogás volt tőle, hiszen foglalkoznak ezzel a témával az emberek. Kapcsolatban vagyunk egymással, járt már nálunk, és játszunk is Majkától dalokat. A Kollányi Zsuzsival közös Elég lesz több mint ötszázszor lement, az új számát pedig hamarosan bemutatjuk" - reagálta a téma kapcsán a Rádió1 a Blikknek. A Music Fm lezártnak tekinti az ügyet, a Petőfi Rádió pedig nem válaszolt a megkeresésre.