Nem volt hangja az Appra magyar! című műsornak

Forrás: Facebook/Appra magyar! -
TV2 hang Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét hiba csúszott be az Appra magyar! című műsor közvetítésébe, ezúttal az adás elindult, de egy ponton elment a hang.

Nincs könnyű helyzetben Liptai Claudia az Appra magyar! című műsorral, hiszen a legutóbbi adásba is hiba csúszott. Azért ez nem volt akkora fiaskó, mint a múlt heti, hiszen akkor a nézők hiába várták, el sem kezdődött a gondolatolvashow. Ezúttal a hanggal voltak problémák. A reklámszünet előtt a nézők semmit nem hallottak a műsorból, a nézők persze hangot adtak a véleményüknek a Facebookon.

Ezúttal hangja nem volt az Appra magyar!-nak Forrás: Facebook/Appra magyar!
  • A vezérlőben nincsenek ebben a műsorban a helyzet magaslatán
  • Visszatérünk a néma filmekhez
  • Most legalább a műsor megy
  • Marha jó volt hang nélkül nézni.
  • A hangtechnika megint k*ki

Szerencsére a reklámszünet után már minden hibátlanul működött, de a kommentelők persze nem felejtenek.

Helyiek állítják: megjelent Akasztón Stadler József szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20171130-helyiek-allitjak-megjelent-akaszton-stadler-jozsef-szelleme.htmlAlig pár napja temették el Stadler Józsefet, a helyiek most állítják: Akasztón megjelent a vállalkozó szelleme. TV + Sztárok--Majka millióktól esik el a rádiók miatt http://www.life.hu/sztarok/20171130-milliokat-bukik-a-radiok-miatt-majka.htmlMajka nem érti, miért mellőzik a számait a rádiók, de mostmár kifejezetten zavarja, hogy milliókat húznak ki a zsebéből. TV + SztárokOrigoOláh Gergő megmutatta a feleségét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-olah-gergo-megmutatta-a-feleseget.htmlOláh Gergő nem sűrűn mutatja meg a nagy nyilvánosságnak a családját, de ezúttal egy jeles alkalom miatt kivételt tett. Házassági évfordulójuk napján az énekes fotót tett közzé a feleségéről. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPápai Joci nem hagyta dolgozni a feleségét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-papai-joci-nem-hagyta-dolgozni-a-feleseget.htmlNem fél Pápai Joci markáns véleményét a nézők elé tárni az Appra magyar! című műsorban. Arról is határozottan nyilatkozott, hogy a nőknek mikor kell visszamenniük dolgozni a szülés után: ő például sosem hagyta dolgozni a feleségét. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoÉdesapját gyászolja Hozsó, a Kozmix együttes tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20171130-edesapjat-gyaszolja-hozso-a-kozmix-egyuttes-tagja.htmlBorzasztó tragédia történt néhány hete a Kozmix együttes billentyűsével, Hozsóval: elvesztette édesapját. TV + SztárokOrigoRubint Réka az Appra magyar!-ban vallotta be, hogy fiatalon egy ismert emberrel kavart: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-rubint-reka-az-appra-magyarban-vallotta-be-hogy-fiatalon-egy-ismert-emberrel-kavart.htmlAz Appra magyar! című műsorban Réka gátlástalanul vallott egy afférjáról, mely egy sokak által ismert emberrel történt, aki viszont lerázta őt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.