Majka állítása szerint a számait a nagy rádiók jelentős része mellőzi, egyesek arra hivatkoznak, hogy azért, mert nincs igény a dalaira. Az Appra magyar!-ban azonban kiderült, hogy mit is akarnak az emberek, erről kérdezték ugyanis a nézőket a műsorban. 

Majka nagyon fájlalja, hogy a nagy rádiók egy része nem játssza a számait, ennek már több fórumon is hangot adott. Ő ugyanis a klipjeik megtekintéseiből és a koncertjeik nézőszámából arra következtet, hogy az emberek igenis szeretik őket. A rapper szeretné kideríteni az igazságot, ezért vállalkozott arra, hogy az Appra magyar!-ban ezzel a témával kapcsolatban kérdezzék meg a nézőket.

Kiderült, kíváncsiak-e az emberek MajkáraForrás: TV2

„Ön szeretné hallgatni Majka számait a rádiókban" – ezt az egyszerű kérdést tették fel az embereknek, amire meg is kapták a választ. Ezzel Majka azt is vállalta, hogy esetleg élő műsorban derül ki, az emberek nem kíváncsiak rá. Erre Claudia fel is hívta a figyelmét. „Nézd, akkor viszont fejet hajtok a felsőbb akarat előtt, és akkor azt mondom, hogy juhé, de akkor legalább megtudom, hogy tényleg igaz volt, és feleslegesen rapliztam" – mondta a rapper, ugyanis korábban ő azt a kifogást kapta az egyik adótól, hogy nincs igény a dalaira. A szavazás eredménye viszont ennek az ellenkezőjét mutatta: az emberek 89 százaléka szeretné Majkát hallani, ennek pedig természetesen a rapper nagyon örült. Szerinte egyébként személyes ellentétek miatt mellőzik a dalait.