Ahogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. 

"Ez nagyon mélyvíz Raminak! Az első és legfontosabb, hogy nullkilométeresen csöppent egy élő show-ba,a mi a tapasztalt műsorvezetőknek is gondot okozhat. Másrészt utánam vette át az X-Faktort, én pedig három évadon keresztül vezettem, ezt pedig már megszokták a nézők. A Celeb vagyokkal is ugyanilyen nehéz helyzetben van, hiszen eddig egy már húsz éve összeszokotott páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani voltak a házigazdái, ők a legsikeresebb páros évek óta, pokoli nehéz lehet a cipőjükbe lépni" - magyarázta a Blikknek

Kiss Ramóna Istenes BenceForrás: Istenes Bence

"Egy kedves és jóindulatú csajszi, kár, hogy ennyien támadják. Pont ez sajnos, ami még inkább megnehezíti a helyzetét, nagyon tudja bántani az embert a sok kritika, ezt én is tudom. Én egy kis türelmet kérek Rami helyében is a nézőktől, hiszen a műsorvezetés területén még kezdő és nehéz feladatokat bíztak rá. Én még nem dolgoztam vele együtt, de a stábtól úgy tudom, hogy nagyon alázatos és szorgalmas, talán ha a nézőktől is kap egy kis szeretetet, akkor az bátorítani fogja"  - tette hozzá Bence, aki reméli, a nézők is bizalmat szavaznak Ramónának.