Celeb vagyok ments ki innen Istenes Bence Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, kemény kritikát fogalmaznak meg a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői a műsorvezető-párosról, Kiss Ramónáról és Puskás Petről. Istenes Bence a védelmébe vette őket. 

"Ez nagyon mélyvíz Raminak! Az első és legfontosabb, hogy nullkilométeresen csöppent egy élő show-ba,a mi a tapasztalt műsorvezetőknek is gondot okozhat. Másrészt utánam vette át az X-Faktort, én pedig három évadon keresztül vezettem, ezt pedig már megszokták a nézők. A Celeb vagyokkal is ugyanilyen nehéz helyzetben van, hiszen eddig egy már húsz éve összeszokotott páros, Sebestyén Balázs és Vadon Jani voltak a házigazdái, ők a legsikeresebb páros évek óta, pokoli nehéz lehet a cipőjükbe lépni" - magyarázta a Blikknek.

Kiss Ramóna Istenes Bence Forrás: Istenes Bence

"Egy kedves és jóindulatú csajszi, kár, hogy ennyien támadják. Pont ez sajnos, ami még inkább megnehezíti a helyzetét, nagyon tudja bántani az embert a sok kritika, ezt én is tudom. Én egy kis türelmet kérek Rami helyében is a nézőktől, hiszen a műsorvezetés területén még kezdő és nehéz feladatokat bíztak rá. Én még nem dolgoztam vele együtt, de a stábtól úgy tudom, hogy nagyon alázatos és szorgalmas, talán ha a nézőktől is kap egy kis szeretetet, akkor az bátorítani fogja" - tette hozzá Bence, aki reméli, a nézők is bizalmat szavaznak Ramónának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.