Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor egyre jobban odavan Tóth Andiért, a 19 éves énekesnőért. Ezúttal meredező mellbimbóira indult be.

Pintér Tenya imádja a fiatal csajokat, ezt ő maga is beismerte. A 19 éves egykori X-Faktor győztes, Tóth Andi pedig pont az esete. Gabo és Kabát észre is vette, hogy a szőke színész teljesen belezúgott a lányba, így aztán elhatározták, hogy segítenek egy kicsit a párocskának.

Hiába Kabát és Gabo segítsége, Andi vizespólója és égnek álló mellei megtették a hatásukat.

Ma van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoVV Lóri tiszta vizet öntött a pohárba szakításával kapcsolatban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-vv-lori-tiszta-vizet-ontott-a-poharba-szakitasaval-kapcsolatban-foto.htmlVV Lóri és Sebestyén Ági szerelme tiszavirág életűnek bizonyult. A kezdeti lángolás hamar alább maradt: szakítás lett a vége.TV + Sztárok--Sáfrány Emese, Aleska gyerekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20171203-aleska-gyerekkori-fotot-posztolt.htmlAleska, azaz Sáfrány Emese megmutatta, milyen kislány volt. Cuki jelmezben pózol a kamera előtt. TV + Sztárok--Szabó Győző meztelenre vetkőzött a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-szabo-gyozo-meztelenre-vetkozott-a-szinpadon-egy-darabban.htmlSzabó Győző egy darab kedvéért vetkőzött meztelenre.TV + SztárokOrigoMegyeri Csillának is párjának kellett távoznia az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171203-megyeri-csillanak-is-parjanak-kellett-tavoznia-az-azsia-expresszbol-video.htmlA tegnapi hajszában Megyeri Csilla ás párja, Zsolti maradtak alul, így nekik kellett távozniuk a műsorból.TV + SztárokOrigoBritney Spears megmutatta álomszép otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171203-britney-spears-megmutatta-alomszep-otthonat-video.htmlBritney Spears idén igazán kitett magáért, már ami az otthoni dekorációt illeti: megmutatta fényárban úszó álomszép kéglijét. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.