Teréz körúti robbantás robbantó börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantással gyanúsított személy nincs jó állapotban az ügyvédje szerint: nem tudja elviselni a cellatársait. Panaszt is tettek ezért, P. László újra egyszemélyes zárkába szeretne kerülni. 

A Teréz körúti robbantó nem bírja a börtönlétet, ügyvédje szerint nincs jó állapotban, pedig ha bebizonyosodnak a vádak, akkor hozzá kell szoknia a körülményekhez. Azzal gyanúsítják, hogy házi készítésű bombát robbantott a körúton, mellyel két járőrt meg is sebesített. A hatóság emberei gyorsan elfogták a gyanúsítottat, P. Lászlót, aki sokáig várt a vallomásával, azt pedig még a mai napig sem árulta el, hogy miért robbantott. A robbantó hónapok óta börtönben van, de nem viseli túl jól.

A Teréz körúti robbantó nem bírja a börtönt Forrás: TV2

"Védencem nincs jó állapotban, ami a több létszámú zárka mellett annak is köszönhető, hogy úgy érzi, zaklatják, amikor különböző orvosi vizsgálatokra viszik" – mondta dr. Szikinger István, a Teréz körúti robbantás vádlottjának védőügyvédje a Blikknek.

Arról azonban nem beszélhetek, hogy pontosan milyen betegségek miatt szorul szakorvosi ellátásra védencem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.