A Teréz körúti robbantással gyanúsított személy nincs jó állapotban az ügyvédje szerint: nem tudja elviselni a cellatársait. Panaszt is tettek ezért, P. László újra egyszemélyes zárkába szeretne kerülni. 

A Teréz körúti robbantó nem bírja a börtönlétet, ügyvédje szerint nincs jó állapotban, pedig ha bebizonyosodnak a vádak, akkor hozzá kell szoknia a körülményekhez. Azzal gyanúsítják, hogy házi készítésű bombát robbantott a körúton, mellyel két járőrt meg is sebesített. A hatóság emberei gyorsan elfogták a gyanúsítottat, P. Lászlót, aki sokáig várt a vallomásával, azt pedig még a mai napig sem árulta el, hogy miért robbantott. A robbantó hónapok óta börtönben van, de nem viseli túl jól. 

A Teréz körúti robbantó nem bírja a börtöntForrás: TV2

"Védencem nincs jó állapotban, ami a több létszámú zárka mellett annak is köszönhető, hogy úgy érzi, zaklatják, amikor különböző orvosi vizsgálatokra viszik" – mondta dr. Szikinger István, a Teréz körúti robbantás vádlottjának védőügyvédje a Blikknek. Arról azonban nem beszélhetek, hogy pontosan milyen betegségek miatt szorul szakorvosi ellátásra védencem. Remélem, hogy előbb vagy utóbb a panaszunkat kivizsgálják az illetékesek, és ügyfelem egyszemélyes cellába kerülhet" - véli a védőügyvéd. A védő azt is elmondta, hogy a vádiratra várnak, amelyet azonban még mindig nem kaptak kézhez.