Fájdalmas vallomás: 15 éve vágyik gyerekre Dombóvári István

apaság vallomás humorista Dombóvári István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dombóvári István jövőre tölti be 40. életévét, karrierje szárnyal, könyvet ír, fellépésről fellépésre jár, élete azonban mégsem teljes, ugyanis egyelőre nincs gyermeke. A humorista most erről a fájdalmas témáról nyilatkozott.

Dombóvári Istvánnak, aki az elmúlt esztendőben 36 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, jelenleg szabadideje is alig akad, hiszen épp most jelent meg első regénye, emellett pedig humoristaként is rengeteg fellépésre hívják az ország minden szegletébe. Ő mégsem teljesen boldog, hiszen van valami, amire már nagyon régóta vágyik, de még nem adatott meg neki: egy gyermek.

Dombóvári István már nagyon szeretne apa lenni Fotó: Polyák Attila/Origo

A TWN-nek elmondta, immár 15 éve vár arra, hogy édesapa lehessen, érzi, hogy élete csak gyerekkel lenne teljes. Mint mondja, eddigi barátnői, komolyabb partnerei rendre azzal vádolták, számára a munka az első és emiatt nem jó apajelölt.

„Nem hibáztatom őket, ha őszintén magamba nézek, megértem, hogy miért féltek gyermeket vállalni valakivel, aki folyamatosan úton van, és minden este az ország egy távoli szegletében lép fel, majd éjjel hullafáradtan ér haza. Nagyon vágyom már az apaságra, félek hogy kifutok az időből. A negyedik x őszintén megijesztett. Elszántam magam, hogy változtatok az életemen. Olyan irányba mozdítok a karrieremen, hogy a párom azt érezze, ő az első, és a munka szigorúan csak a második. Remélem ez az elhatározás meghozza a gyümölcsét és hamarosan végre apuka lehetek és a karomban tarthatom a kis Dombit, hiszen már csak ő hiányzik a teljes boldogságomhoz." – nyilatkozta az oldalnak.

Szexi bikiniben pózol az 5 hónapos terhes luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexi-bikiniben-pozol-az-5-honapos-terhes-vasvari-vivien.html5 hónapos terhesen, merész bikiniben mutatta meg alakját luxus Vivien, aki épp nyaralását tölti a mesés Maldív-szigeteken. TV + Sztárok--15 évvel fiatalabb fiúval kapták rajta Kovács Patríciát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-15-evvel-fiatalabb-fiuval-kaptak-rajta-kovacs-patriciat-video.htmlHétvégén indult a TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem, amely egyik legemlékezetesebb jelenete kétségtelenül Kovács Patrícia kudarcba fulladt egyéjszakás kalandja volt. TV + SztárokOrigoNem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-is-gondolnad-mihez-van-tehetsege-charlotte-hercegnonek.htmlMég 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik. TV + Sztárok--Köllő Babett elsírta magát a dzsungelben - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kollo-babett-elsirta-magat-a-dzsungelben-video.htmlÉrzelmes oldaláról mutatkozott be Köllő Babett a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi adásában. TV + Sztárok--Nehéz időszak vár Baby Gabirahttp://www.life.hu/drlife/20171201-nehez-idoszak-var-baby-gabira-karacsonykor.htmlBaby Gabinál még az ikerterhessége alatt alakult ki diabétesz, és még ma is kemény diétán van. Nem lesz így könnyű helyzetben karácsonykor... Dr. Life--"Nem szégyellem bevallani" Erre tanítja Schobert Norbi a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20171201-nem-szegyellem-bevallani-erre-tanitja-schobert-norbi-a-gyerekeit.htmlGyermeknevelési szokásairól mesélt Schobert Norbi. A fitneszguru elárulta, mikor kaphatnak pénzt a gyermekei, hogyan bünteti meg őket, ha a szükséges és mit gondol a gazdagságról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.