Dombóvári István jövőre tölti be 40. életévét, karrierje szárnyal, könyvet ír, fellépésről fellépésre jár, élete azonban mégsem teljes, ugyanis egyelőre nincs gyermeke. A humorista most erről a fájdalmas témáról nyilatkozott.

Dombóvári Istvánnak, aki az elmúlt esztendőben 36 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, jelenleg szabadideje is alig akad, hiszen épp most jelent meg első regénye, emellett pedig humoristaként is rengeteg fellépésre hívják az ország minden szegletébe. Ő mégsem teljesen boldog, hiszen van valami, amire már nagyon régóta vágyik, de még nem adatott meg neki: egy gyermek.

Dombóvári István már nagyon szeretne apa lenniFotó: Polyák Attila/Origo

A TWN-nek elmondta, immár 15 éve vár arra, hogy édesapa lehessen, érzi, hogy élete csak gyerekkel lenne teljes. Mint mondja, eddigi barátnői, komolyabb partnerei rendre azzal vádolták, számára a munka az első és emiatt nem jó apajelölt.

„Nem hibáztatom őket, ha őszintén magamba nézek, megértem, hogy miért féltek gyermeket vállalni valakivel, aki folyamatosan úton van, és minden este az ország egy távoli szegletében lép fel, majd éjjel hullafáradtan ér haza. Nagyon vágyom már az apaságra, félek hogy kifutok az időből. A negyedik x őszintén megijesztett. Elszántam magam, hogy változtatok az életemen. Olyan irányba mozdítok a karrieremen, hogy a párom azt érezze, ő az első, és a munka szigorúan csak a második. Remélem ez az elhatározás meghozza a gyümölcsét és hamarosan végre apuka lehetek és a karomban tarthatom a kis Dombit, hiszen már csak ő hiányzik a teljes boldogságomhoz." – nyilatkozta az oldalnak.