Nem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnek

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
Katalin hercegné tenisz Charlotte hercegnő tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik.

Charlotte hercegnő tehetségesen teniszezik, derült ki azután, hogy szülei, a várandós Katalin hercegné és Vilmos herceg beíratták őt a Hurlington Club kurzusára. Úgy gondolták, ideális hely lesz ez a kislánynak, és nem tévedtek: a The Sun értesülései szerint nagyon élvezi az órákat és láthatóan igen ügyes.

Érdemes tudni, hogy ez a teniszklub az egyik legnevesebb az országban, 1869 óta működik. Nem minden vendég örül azonban annak, hogy Charlotte hercegnő a klubban játszik, mondván szigorú szabályok érvényesek az egyesületen belül és nem kellene kivételezni senkivel. Márpedig - érthető módon - a kislány miatt különleges biztonsági intézkedésekre van szükség.

Charlotte hercegnő és Katalin hercegné Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.