Szakítása után egy nappal ismerte meg szerelmét Temesvári Andrea

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szerelem tenisz Temesvári Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akárhogyan ismerkedett meg Temesvári Andrea a férjével: a teniszező elmesélte, a szakítása utáni másnapon azonnal szerelme esett.

Temesvári Andrea a FEM3-on Kulcsár Edinának mesélte el, hogyan is ismerkedett meg férjével, dr. Visontai Csongorral. Mint mondja, szerelem volt első látásra, ami pont akkor történt, amikor egyáltalán nem számított rá.

„Pont előző nap szakítottam egy 5 éves kapcsolattal és mondtam anyukámnak, hogy egy darabig nem szeretnék férfire ránézni. És másnap mentem egy teniszrendezvényre, nem vicc, beléptem az ajtón, ránéztem... és mintha elszállt volna az, amit előző nap mondtam az anyukámnak. Akkor én még nem tudtam, hogy ő teniszezik. Ő tudta, ki vagyok, de nem is mert közeledni, csak nagyon kedves volt, és azt láttam, hogy nagyon figyel." - mesélte a műsorban az 51 éves egykori sportoló, akinek azóta három gyermeke született férjétől.

Büszkén mutatta meg 39 évvel fiatalabb feleségét Patrick Stewarthttp://www.life.hu/sztarok/20171204-buszken-mutatta-meg-39-evvel-fiatalabb-feleseget-patrick-stewart-star-trek.htmlA Star Trek filmek sztárja, a 77 éves Patrick Stewart fiatal feleségével, az énekesnő Sunny Ozellel együtt jelent meg a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Fájdalmas vallomás: 15 éve vágyik gyerekre Dombóvári Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-fajdalmas-vallomas-15-eve-vagyik-gyerekre-dombovari-istvan.htmlDombóvári István jövőre tölti be 40. életévét, karrierje szárnyal, könyvet ír, fellépésről fellépésre jár, élete azonban mégsem teljes, ugyanis egyelőre nincs gyermeke. A humorista most erről a fájdalmas témáról nyilatkozott. TV + Sztárok--Szexi mikulásruhában mutogatja mellét VV Micihttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexi-mikulasruhaban-mutogatja-mellet-vv-mici-dudas-noemi.htmlVV Mici bizonyította, hogy továbbra sem szégyellős: szexi mikulásruhában mutatta meg óriási dekoltázsát. TV + Sztárok--Szexi bikiniben pózol az 5 hónapos terhes luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-szexi-bikiniben-pozol-az-5-honapos-terhes-vasvari-vivien.html5 hónapos terhesen, merész bikiniben mutatta meg alakját luxus Vivien, aki épp nyaralását tölti a mesés Maldív-szigeteken. TV + Sztárok--15 évvel fiatalabb fiúval kapták rajta Kovács Patríciát - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-15-evvel-fiatalabb-fiuval-kaptak-rajta-kovacs-patriciat-video.htmlHétvégén indult a TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem, amely egyik legemlékezetesebb jelenete kétségtelenül Kovács Patrícia kudarcba fulladt egyéjszakás kalandja volt. TV + SztárokOrigoNem is gondolnád, mihez van tehetsége Charlotte hercegnőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20171204-nem-is-gondolnad-mihez-van-tehetsege-charlotte-hercegnonek.htmlMég 3 esztendős sincs, máris kiderült, mihez van tehetsége a kis Charlotte hercegnőnek: állítólag nagyon ügyesen teniszezik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.