Kabát Peti kihúzta a gyufát menyasszonyánál, Róka Adrienne-nél. A nő egyre idegesebben konstatálja, hogy vőlegénye több nőnek is csapja a szelet a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, ő pedig már azon gondolkodik, hogy lefújja az esküvőt. 

Kabát először Klaudiával került olyan közelségbe, hogy arra a társaik is felfigyelte, majd Cicciolina mellét leste meg dzsungelbarátjával, Gabóval. Később pedig Tóth Andika zuhanyzásánál volt épp "rossz helyen". Menyasszonya szerint legalábbis mindenképpen. 

Forrás: RTL Klub

"Amint hazaérkezik Peti, komoly fejmosást kap tőlem. Az még lehet vicces, hogy meglesi Cicciolina mellét - ki ne tenné? -, de a Klaudia-affér már sokkal neccesebb. Mi csak töredékét látjuk annak, ami a dzsungelben történik, és valamire felfigyeltek a többiek, hogy így összeboronálták Petit és Klaudiát. Ez nagyon zavaró, és komoly nyomot hagyott bennem. Remélem, hogy Peti nem akarja veszélybe sodorni a kapcsolatunkat, mert ha továbbra is ilyen hülyeségeket csinál, akkor nem lesz esküvő" - mondta a Borsnak Adrienne. 

Kabát Péter és Róka AdrienneForrás: Rtl Klub

 "Ha mással csókolózik vagy szexel, ott vége van köztünk mindennek. Egy ilyen félrelépést nem lehet százszázalékosan megbocsátani, ha pedig ország-világ előtt teszi, akkor teljesen esélytelen" - tette hozzá a nő, aki azt fontolgatja, nem fog beszélni telefonon Kabáttal, ha a férfinak lehetősége lesz tárcsáznia őt.

"Ez elég nagy büntetés lenne neki, és pontosan tudná, hogy mit üzenek vele" - jelentette ki.