Vannak sztárok, akik nem azzal a névvel láttak napvilágot, mint amivel mi megismerhettük őket. Tudod, kinek mi volt az igazi neve?

Emma Stone 

A szexi sztár esetében kiderült, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ugyanis az Oscar díjas színésznőt eredetileg Emily Jean Stone-nak hívtak, viszont a sztárvilágban már "foglalt" volt ez a név, mert az America's Next Top Model egyik szereplőjét is így hívják. Ezért lett 16 éves korában Emily Jean Stone-ból Emma Stone.

Emma Stone Emily Jean Stone-ként látta meg a napvilágotForrás: Getty Images

Winnie Harlow  

Winnie Harlow azon modellek közé tartozik, akik nem félnek felvállalni a szépséghibáikat, sőt, pont ezektől lesznek különlegesek. Winnie is hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis a vitiligós foltjait vállalva áll a kamerák elé nap mint nap, és így is csodás képek készülnek róla.

Nemrég például egy meztelen fotót villantott a követőinek, most pedig megtudtuk, hogy nem is Winnie Hallow néven látta meg a napvilágot. A szexi sztár Chantelle Brown-Youngként született, és a tinédzser éveiben ragadt rá a Winnie becenév. 

Winnie Harlow Chantelle Brown-Youngként születettForrás: Getty Images

Gigi Hadid

A gyönyörű modell - aki nemrég a kifutón hagyta el a cipőjét - órási hírnévnek örvend, ám azt mégis sokan nem tudták, hogy nem a saját nevét használja. Gigi ugyanis Jelena Noura Hadid névvel született, és az édesanyja kezdte el Giginek becézni, de csak otthon. 

Aztán később, az iskolában lett egy osztálytársa, akit Helenának hívtak. A tanároknak pedig nehézséget okozott különbséget tenni a Helena és a Jelena között, ezért megkérdezték a modell anyját, hogy nincs-e valami jó kis beceneve a lányának? Ekkor árulta el a sztár mamája, hogy ő Giginek szólítja a lányát, és innen ragadt rá a becenév. 

Gigi Hadid igazi neve Jelena Noura HadidForrás: Getty Images

Meghan Markle 

A 36 éves szexi színésznő nevét eddig is sokan ismerték, de mióta Harry herceg menyasszonya lett, még nagyobb hírnévre tett szert. A Brilliáns elmék című sorozat sztárjáról azonban kiderült, hogy nem is Meghanként hívták gyermekkorában. Eredetileg ugyanis Rachel Meghan Markleként anyakönyveztették. 

Azt nem tudni, hogy Meghan miért hagyta el az első keresztnevét, mindenesetre az vicces, hogy a sorozatbeli karakterét is Rachelnek hívják. 

A síznésznőt Rachel Meghan Markleként anyakönyveztettékForrás: Getty Images

Erin Heatherton

A 28 éves divatmodell névváltoztatásához semmilyen gyermekkori történet sem kapcsolódik. Ő akkor változtatta meg a nevét, mikor jelentkezett az első modellügynökséghez, ugyanis eredetileg Erin Heather Bubley-nek hívták, ám a vezetéknevét sokan nehezen kiejthetőnek találták. 

A modellt Erin Heather Bubley-nek hívták, ám a vezetéknevét sokan nehezen kiejthetőnek találtákForrás: Getty Images