Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba a Story magazinnak mesélt kapcsolatukról. Azt mondja, nincs benne rossz érzés, nem neheztel, noha három-négy éve nem találkozott nagymamájával. 

"Az, hogy nem keresem a nagyszüleimet, részemről nem bosszú, harag vagy rosszindulat, egyszerűen elfogyott a kapcsolatunk. Mivel az élet minden területén csak az igazság fontos nekem, nem folytam bele a számomra kusza, áttekinthetetlen családi dolgokba, amelyek a szüleim és a nagyszüleim között zajlanak. Úgy gondolom, azzal tudok a legigazságosabban állást foglalni, ha kimaradok az egészből. Tudatosan választottam ezt az utat, és inkább magamra figyelek.Ha a nagymama vagy a nagypapa felhívna, és azt mondaná, kisunokám, szeretnénk veled találkozni, gyere ki hozzánk Gödöllőre, az más lenne. Ilyen kérés azonban nem érkezett hozzám" - nyilatkozta Csaba, akit a színésznő már nem is akar látni. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Velem nem lehet kibékülni. Nekem nincs unokám és menyem se, ami pedig nincsen, arról beszélni sem lehet. Döntenem kellett, vagy kitörlöm őket az életemből, vagy belerokkanok a történtekbe". "Talán a sors akarta így" - nyilatkozta nem régiben Pécsi Ildikó

Csaba még kisfiú volt, amikor a szülei, Pártos Csilla és Szűcs Csaba válása elkezdődött. A családban azóta sincs béke, tart a viszálykodás a gyerektartásért, a vagyonmegosztásért. Csaba közben felnőtt, 19 éves és először szólalt meg az ügyben.